Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
AB Nyomtatvány

AB Nyomtatvány

Cégünk papír, író-, irodaszer és nyomtatvány nagykereskedelemmel foglalkozik, tehát csak viszonteladókat áll módunkban kiszolgálni. Honlapunk ennek megfelelően üzemel. Termékeinket terméklista formájában ismerhetik meg a látogatóink. Nagykereskedelmi áraink megismeréséhez kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeinken. Napjainkra több mint 500 viszonteladót szolgálunk ki az ország egész területén. 2004. nyarán megfeleltünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek, mely tovább tágítja lehetőségeinket. A nagykereskedelmi értékesítést Kővári István ügyvezető, Jóvér József kereskedelmi igazgató és Hornyák Balázs nagykereskedelmi raktárvezető irányítja.

Adrenalin Szoftverház

Adrenalin Szoftverház

Cégünk 1997 óta szoftver fejlesztéssel és tanácsadással, valamint hardver értékesítéssel foglalkozik. Innovatív, ügyfélorientált megoldásokat kínálunk a kereskedelem szinte összes szakterületére. Oldalunkon megismerheti szoftvereinket, árajánlatot állíthat össze, vagy meg is rendelheti a kiválasztott termékeket. Reméljük hamarosan Önt is a partereink széles körében üdvözölhetjük! Cégünk az 1997 óta eltelt idő alatt számos programejlesztést készített, főleg kereskedelmi egységek részére. Kisebb ún. egyszemélyes boltoktól, akár nagyobb bolthálózatok teljes kereskedelmi folyamatait le tudjuk fedni szoftvereinkkel. Nagyobb bolthálózatok használják az AdreCenter Központi Kereskedelmi Rendszerünket, mellyel írányíthatják saját boltjaik áruválasztékát és árait, valamint információkat kaphatnak a különféle egységeik (kisker, nagyker) forgalmáról, készletéről. A boltokban az AdreCash Vonalkódos Kereskedelmi Renszert lehet használni, mely többfajta pénztárgéppel képes együttműködni, így a bolt forgalmához illeszkedően lehet a különböző árfekvésű kasszákból válogatni.

Akciós pénztárgépek, digitális mérlegek, papírszalagok

Akciós pénztárgépek, digitális mérlegek, papírszalagok

Aclas, Sam4s, Fiscal pénztárgépek, ACSA, Towa bolti digitális mérlege, hőpapírok, egy és két példányos sima és önírós pénztárgépszalagok webshopja.10 000Ft felett ingyenes kiszállítás az ország egész területére. Célunk ügyfeleink minőségi kiszolgálása minimális árréssel. Legyen olcsó, ha már kötelező!

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Jelenleg a pénztárgép szoftver piaci igényeknek megfelelő testre szabása a gyártó oldalon történik, de folyamatos teszteléssel közreműködünk, valamint Windows alapú felhasználói szoftverekhez illesztő programokat készítünk. A koreai Shin Heung Precision Corporation, a Cég, amely 1995 óta gyártja a pénztárgépeket (és nyomtatókat is) a Samsung Electronics Corporation számára, 2001-ben átvette a Samsung Electronics teljes pénztárgép divízióját, fejlesztőket, kereskedőket, valamint az értékesítési hálózatot. 2003/2004-ben több új modellel jelentek meg a különböző piacokon, új területeket is meghódítva.

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Megalakulásunkat követően kitartó munkával folyamatosan növeltük értékesítésünket. Vásárlóinkat folyamatos szaktanácsadással támogatjuk, amelynek a hosszú ideje végzett munka során megszerzett technológiai tudás az alapja. Ügyfeleink elégedettségét munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége biztosítja.

Amőba2000 Kft.  - online pénztárgépek

Amőba2000 Kft. - online pénztárgépek

Korszerű pénztárgépre van szüksége? Nálunk megtalálja! Termékpalettánk minden igényt kielégít, ha online pénztárgépekről van szó. Szolgáltatásaink keretén belül lehetőség van a lecserélni a kívánt pénztárgépet és az új pénztárgéppel kapcsolatos teljes körű ellátást i megoldjuk. Minden termékünk NAV által engedélyeztetve van. Ha Ön is szeretne hatékonyabb és gyorsabb munkát, válogasson bátran minőségi, online pénztárgépeink között. Mi biztosítjuk a lehetőséget a problémamentes munkavégzéshez, ezért a döntés az Ön kezében van! Nézzen körül honlapunkon, várjuk szeretettel!

AP CASH

AP CASH

Az AP Cash Kft több éves szakmai tapasztalattal, udvarias kiszolgálással, kényelmes és díjmentes parkolási lehetőséggel várja Önt. Fő profilunk a pénztárgépek forgalmazása, szervízelése és papír, írószer értékesítése. Cégünknek több típusú pénztárgépre van APEH engedélye, melyeket különböző külföldi és hazai partnerektől szerzünk be. A pénztárgépek üzemeltetéséhez szükséges kellékanyagok és irodai eszközök széles választékát is kínáljuk üzletünkben. Mindez jó minőségben és kedvező áron áll rendelkezésére, hogy ezzel is segítsük az Ön kényelmét és csökkentsük időráfordítását az árubeszerzésre.

ASHTON ügyviteli programrendszer

ASHTON ügyviteli programrendszer

A lefedett ügyviteli területektől függően (rendelésnyilvántartás, számlázás, raktárkészlet kezelés, szállítólevél, pénztár, folyószámla, iktatás, stb.) különböző csomagban megvásárolható, böngészőben futó integrált ügyviteli programrendszer elsősorban mikro- kis- és középvállalkozások számára webáruházakkal történő összekapcsolási lehetőséggel. A programrendsszerhez opcionálisan B2B kiegészítés is rendelhető. A programrendszer használatához az Ön számítógépére mindössze egy böngészőt és egy PDF megjelenítő szoftvert kell telepíteni

ASM-Vezérléstechnika

ASM-Vezérléstechnika

Cégünk jelenlegi formájában 2006 márciusa óta működik a felhasználói elektronika, automatizálás és vezérléstechnika területén. Fő profilunk egyedi és kissorozatú mikroprocesszoros vezérlések, célgépek, egyedi elektronikus és PLC-s vezérlések, elektronikus készülékek tervezése és kivitelezése. A legtöbb tapasztalatot a Freescale/Motorola S12 mikrovezérlő család 812A4-es, E128-as és C32-es tagjaival és a Tibbo EM-202 ethernet moduljával szereztük. Erősségünknek gondoljuk egyedi problémák komplex megoldását reális áron. Teljes projekteken kívül részfeladatokat is szívesen vállalunk, mint elemzés, tanácsadás, elektronikai-logikai kapcsolás tervezés, méretezés, digitális áramkörök, analóg mérések, kijelzők, nyomtatók, távjelzők, továbbá nyomtatott áramköri lap (nyák-)tervezés, EPROM és EEPROM programozás, műszaki dokumentáció készítés, stb.

Hirdetés
ATC Aircom  pénztérgép webáruház

ATC Aircom pénztérgép webáruház

E-mailen és faxon is rendelhető használt pénztárgépek az ATC Aircom Kft.-től. Pénztárgép üzlet és szerviz Budapesten. Az EnterPrice rendszer a magán- és kisvállalkozások pénzügyi funkciókkal bővített számlázó és készletnyilvántartó szoftvere. A rendszer több éves fejlesztés és a felhasználói tapasztalatok folyamatos alkalmazása eredményeképpen napjainkra teljeskörű és rugalmas, a felhasználó igényeihez nagymértékben alkalmazható kereskedelmi-ügyviteli rendszerré fejlődött.

Au Cash Kft. Webáruház

Au Cash Kft. Webáruház

Pénztárgépek, pénztárgép szalagok, festékkazetták, pénz számlálók, pénz vizsgálók és Digitális mérlegek széles választékával rendelkezünk. Pénztárgépek eladása és vétele teljes körű APEH ügyintézése átírása adómemória cseréje éves és teljes lezárása. Az általunk forgalmazott pénztárgépek: Aclas CED-BF88 Fiscal HP2s1 Fiscal Junior Euro 100Tx Euro 200Tx Euro 500Tx Euro 2100 Tec CF-177 Acsa és Tova digitális mérlegek 15 kg-os méréshatártól 30 kg-ig.

BCS Hungary

BCS Hungary

A BCS Hungary tevékenységi köre a közel két évtiezedes működése alatt jelentősen kibővült. Megoldásaink teljes egészében átfogják a vállalatok mobil számítógépes igényeit: az üzleti folyamatok elemzésével kezdjük, majd a megfelelő alkalmazás csomag és mobil számítógépek kiválasztása következik,. Rendszereink nélkülözhetetlen eleme a vezeték nélküli hálózat, amelyben az eszközeink észrevétlenül barangolnak, legyen az épületen belül vagy kívül, akár mozgás közben. A vállalati mobil rendszerek legkritikusabb eleme a hálózat és adatbiztonság, valamint a későbbi üzemeltetési és fenntartási költségeket meghatározó alkalmazás és eszközmenedzsment.

Best Office

Best Office

Rendkívül széles szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az írószer, irodaszer, papíráru, leporelló, nyomtatványok, irodatechnika, informatikai termékek és kiegészítők, higiéniai termékek, tisztítószerek, csomagolási anyagok, bútorok, reprezentációs élelmiszerek. Nagyon kedvező áron foglalkozunk tintapatronokat, tonereket, melynek forgalmazására külön webáruházat üzemeltetünk. Termékeinket országosan, ingyenesen házhoz szállítjuk és az igényeinek a legmegfelelőbb terméket kínáljuk Nagykereskedésként a fő profilunk cégek, végfelhasználók teljes körű cégellátása. Kérésre személyre szabott árakat, átutalásos, hitelezett fizetési lehetőséget adunk és egyedi igényit is kielégítjük. Ügyfeleinknek akciókkal, katalógussal kedveskedünk. Üdvözlettel: Best Office &Logistics Team Kft.

Billingo: ingyenes számlázó szoftver

Billingo: ingyenes számlázó szoftver

Vállalkozók, figyelem! Mostantól az elektronikus számlázás még egyszerűbb lehet. Próbáld ki a letisztult felületű, egyszerűen használható invoice számlázót és lépj magasabb fokozatra! A mobil számlázásra is alkalmas e-számla program használata havi 500 számláig ingyenes, így kockázat nélkül próbálhatod ki, milyen érzés az elektronikus számlázó programok legújabb generációjával dolgozni. A Billingo számára a deviza számla kiállítása sem okoz gondot. Ne tölts feleslegesen értékes órákat papír alapú számlázással: válaszd az online számlázó program nyújtotta profizmust!

Bull Magyarország

Bull Magyarország

A Bull bemutatta bullx szuperszámítógépét, az első olyan Európában tervezett eszközt, amelyet kifejezetten az extrém teljesítményt igénylő alkalmazások futtatására fejlesztettek ki. A fejlesztést a Bull szakértő csapata kiemelt ügyfeleivel szoros együttműködésben végezte. A bullx nagy lépés a vállalat stratégiai célja, az európai vezető hely, világszinten pedig az első három hely egyikének megszerzése felé az extrém teljesítményű számítástechnika piacán. A bullx segítségével az innovatív kutatások egyszerűbbé és gyorsabbá válnak minden kutató vállalat és laboratórium számára.

Cardnet Kártyarendszerek és -szolgáltatások

Cardnet Kártyarendszerek és -szolgáltatások

Fő tevékenységi körünk a fizetési és ehhez kapcsolódó elektronikus tranzakciók lebonyolítása. E területen rendelkezésünkre áll a szükséges tudás, tapasztalat, valamint hardver és szoftver eszközök, amelyek együttesen teljes körűvé teszik a Cardnet szolgáltatásait. Szolgáltatásaink heti 7 napban és napi 24 órában elérhetők országszerte, illetve a szomszédos országokban több millió ügyfél számára, több mint 12.000 ponton.

Címke-Pack

Címke-Pack

Társaságunk 2006 -ban alakult, fő profiljának a vonalkódtechnikai eszközök, rendszerek, illetve a nyomtatási kellékanyagok értékesítését tekinti. Alapvető feladatunknak tartjuk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, a vevői igényeket maximálisan kielégítő szolgáltatásokkal, minőségi termékekkel álljunk partnereink rendelkezésére, segítsük őket, ha bővítenének, változtatnának de nem biztosak a hogyanban. Szaktanácsadással állunk rendelkezésére az igényeinek legmegfelelőbb: - rendszer kiépítésében, - vonalkódnyomtató, - vonalkódolvasó, - hordozható adatgyűjtő, - szoftverek, - kellékanyagok kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Tuti menü