Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Compuworx - Intertechnika [2. oldal]
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás: Compuworx - Intertechnika [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Compuworx Informatikai ZRt.

Compuworx Informatikai ZRt.

A Lipmann cég NURIT 2085 POS terminálja képes elfogadni mind a hagyományos bankkártyákat, mind a chippel ellátott kártyákat, valamint képes SAM modulokat kezelni. Azoknál a megoldásoknál ahol a mobilitás fontos követelmény, a GSM porton keresztül kommunikáló NURIT 3010-es terminált ajánljuk. Ha olyan megoldás érdekelné, ahol a kártyahasználathoz aláírást is szeretne ellenőrizni, akkor önnek a Nurit 8000-re van szüksége.

Copycon

Copycon

Cégünk a COPYCON Kft. 1992 óta az Irodatechnikai piac meghatározó szereplője. Folyamatosan azon fáradozunk, hogy tudnánk még többet tenni a már velünk kapcsolatban álló, illetve a leendő új ügyfeleinkért. A fenti célt szem előtt tartva igyekszünk időről időre új célokat kitűzni magunk elé. Örömmel értesíthetem önöket, hogy cégünk sikeresen megújulva, kibővített árukészlettel és új szolgáltatásokkal áll az Önök rendelkezésére.

E-talon

E-talon

Számlázó program? Ingyenes webes számlázó program a tökéletes válasz számodra, ha egyéni, mikro- vagy kisvállalkozásod számlázási igényét korszerű, gyors és biztonságos módon kívánod kielégíteni. Használatához elég csupán egy internetre kapcsolt számítógép. Ez már mindenhol hozzáférhető! Legyél otthon, az irodádban vagy akár egy gyorsétteremben. A számlák kinyomtatásához természetesen szükséged lesz még egy valós vagy virtuális nyomtatóra is.

EconoPress

EconoPress

Nyomda , amely a nyomda i előkészítést is vállalva teljeskörű nyomda i szolgáltatást nyújt - ez az Econo-Press. Cégünk legkedveltebb nyomda i termékei: számla, menetlevél, egyéb ügyviteli nyomtatvány, post it termékek. Társaságunk több mint 10 éve, 1994-től tevékenykedik az íves ofszet technológiával előállított nyomtatvány ok piacán. 2006. évtől cégünk a több lábon állás jegyében az irodaszer forgalmazás piacára is belépett. Sikerességünket - a vállalati eredmény mellett - az ügyfelek elégedettségén keresztül mérjük. Társaságunk sikeresen megőrizte az első években szerzett nyomda i ügyfeleinek, több mint 90%-át. Tapasztalataink szerint az ügyfelek elégedettségét döntően az alábbi tényezők befolyásolják: -Kedvező ár -Rugalmasság, gyors ajánlatadás -Széleskörű nyomtatvány és irodaszer választék -Kiváló nyomda i minőség -Szállítási határidő pontos betartása.

Ecr-Trade Pénztárgép Kft.

Ecr-Trade Pénztárgép Kft.

Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet. Vállaljuk a készülékek üzembe helyezését, javítását, karbantartását. Üzletünkben működés közben összehasonlíthatja, és megvásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb készüléket. Ha már egyszer kötelező, akkor legyen megfelelő!

Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Az eVIR egy magyar fejlesztésű online vállalatirányítási információs rendszer, amely kis- és középvállalkozások számára nyújt teljes körű megoldást számlázási, ügyviteli, készletezési, pénzügyi és könyvelési folyamatokban. Rengeteg előnye biztos elégedettséget nyújt a felhasználók számára. A vállalkozásokhoz manapság elengedhetetlen egy elektronikus vállalatirányítási információs rendszer, amelynek segítségével naprakészen nyomon követhetjük vállalkozásunk tennivalóit. Válassza Ön is a tökéletes megoldást cége további növekedéséhez!

Erdős - 2002

Erdős - 2002

A cég 2002 év elején alakult. Számítógépes rendszerfelügyelettel és számítástechnikai és irodatechnikai eszközök kereskedelmével, szervizével és kellékanyag ellátásával foglalkozik. A társaságunk célul tűzte ki az ügyfelek komplex irodai kiszolgálását. A cég jelentős volumenben értékesíti a saját készítésű személyi számítógépeket. A sikeres értékesítések alapján és a fokozódó lakossági igények kielégítésére 2003. őszén Csorna központjában megnyitottuk számítástechnikai szaküzletünket, majd 2004 tavaszán a jelenlegi helyre költözve kultúrált körülmények között, közel 120nm-en várjuk ügyfeleinket. Ezzel együtt bővítettük szolgáltatásaink körét is, digitális bolti mérlegek, pénztárgépek forgalmazásával, garanciális és garancián túli szervizével. 2007 elejétől cégünk az UTAX fénymásoló gépek forgalmazását és szervizét is megkezdte, illetve elindult papír-írószer kereskedésünk is.

Federoll

Federoll

Immáron a magyar piacon is a IBM által bevizsgált és elfogadott alapanyagokból készülő, egyedülálló minőségű HŐ és normál papír, mely hathatós segítséget nyújt a rosszminőségű hőpapírok által tönkretett hőnyomtatók ellen. A termék kimagasló minősége és egyedülálló tulajdonságai a magyar papírpiac megreformálásának kezdetét jelenti. Már elérhető a világ minden országában egyedülállóan elismert IBM papírtekercsek teljes termékskálája itthon is!

Flexys

Flexys

A páratlan dinamikával fejlődő informatikai piacon immár tizennégy éve tevékenykedő cégünk neve ismerősen cseng, hiszen a sokéves együttműködésnek köszönhetően az ágazat számos szereplőjéhez szoros kapcsolat fűz bennünket. Tapasztalataink szerint a hosszan tartó üzleti siker a partnerek eredményes munkáján és bizalmán alapszik. Programcsomagjaink folyamatos továbbfejlesztésével, illetve szakértői támogatásával is azon fáradozunk, hogy ezt a bizalmat megőrizzük. Meggyőződésünk, hogy a jó üzleti viszonyban fontos szerepe van a pontos tájékoztatásnak is, ennek érdekében megújult honlapunkon összefoglaló információkkal igyekszünk szolgálni termékeink, illetve tevékenységünk fontosabb részleteiről.

Hirdetés
Gem Irodatechnika

Gem Irodatechnika

A Gem Irodatechnika Kft a Gemsys, Muratec, Olympia teremékek márkaképviselete. Továbbá garanciális márkaszervize vagyunk a Develop másológépeknek, Tec és Geisha APEH engedélyes pénztárgépeknek. Munkatársaink folyamatosan képzik magukat, gyártói és szaktanfolyamokon sajátították el a gépek technikai ismereteit. Nyíregyháza ipari területén a Derkovits u. 132-136 szám alatt található cégünk, ahol az általunk forgalmazott gépek megtekinthetőek, kipróbálhatóak. Ha Ön kiváló terméket és megbízható szolgáltatást kíván, lépjen velünk kapcsolatba.

Grosco

Grosco

A Grosco Kft. professzionális szintű megoldásokat kínál a számítástechnikai, banktechnikai illetve irodatechnikai tisztítási feladatokra, beleértve extrém eseteket is, mint például a graffiti eltávolítása a bankautomatákról, illetve a nyomtatók gumigörgőinek felületregenerálása. A speciális tisztítófolyadékok teljes mértékben környezetbarátok és az egészségre ártalmatlanok. Magas tisztítási hatásfokuk a narancshéjból kivont narancsterpentinnek köszönhető. Agresszív, maró hatású illetve kellemetlen szagú összetevőket nem tartalmaznak. Tisztítóhatásuk lényegesen jobb, tartósabb, kíméletesebb mint az alkoholé illetve más agresszív tisztítószereké. Az antibakteriális és antisztatikus hatást a megtisztított felületek 6-8 hétig megőrzik. A tisztítófolyadékok nem okoznak zárlatot, kifejezetten a mikroelektronikai, illetve finommechanikai berendezések tisztítására lettek kifejlesztve.

HB Produktív

HB Produktív

A HB Produktív Kereskedelmi Betéti Társaság 2004-ben alakult meg, mint családi vállalkozás. Legfőbb célunk a megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása, ezért folyamatosan új termékekkel, termékcsoportokkal, illetve néhány szolgáltatással is bővítettük tevékenységi körünket. Cégünk hatalmas áruválasztékkal dolgozik, ügyfeleink közel 5000 termék közül választhatnak. Beszállítóink elsősorban megbízható, ismert hazai gyártók , importőrök.

HostWare

HostWare

1988-ban a cég alapítói integrált szállodai szoftver kidolgozását tűzték ki célul. Két év alatt a HostWare Projekt Team elkészítette a szoftver rendszert, amelynek forgalmazására a team munkatársaival megalakult 1990. december 1-jén a HostWare Kft. A rendszer lefedi a szállodai-, éttermi-, készlet- és pénzügyi területet. 1998-tól kidolgoztuk teljes szoftver választékunk SQL adatbázison működő windows változatát, melyet 2000. januárjától forgalmazunk. 2007-ben jelent meg a 7-es verzió. Jelenleg több mint 700 helyszínen működik HostWare programcsomag. Ebből 390 szálloda és 180 étterem.

Ident nssb

Ident nssb

Az Ident nssb Informatikai és Kereskedelmi Kft-t 1991-ben alapították a vonalkódtechnika ismert hazai szakemberei. A cég a kezdetek óta a Magyarországi automatikus azonosítási piac meghatározó szereplőjének számít. Alaptőkénk 33 millió forint, és a 2005 évi árbevételünk meghaladta a 600 millió forintot. Vállalatunk 20 fővel önálló telephelyen működik. Budapesten kívül Debrecenben is működik egy területi képviseletünk. Cégünk főként vonalkódtechnikai, Rfid, és más automatikus azonosítási eszközök, rendszerek forgalmazásával, telepítésével, szoftverfejlesztéssel, szervizszolgáltatással és az üzemeltetéshez szükséges kellékanyagok biztosításával foglalkozik. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk RF terminálos mobil rendszerek fejlesztésében, és üzemeltetésében. Vállaljuk az általunk szállított berendezések, és rendszerek illesztését, integrációját vállalatirányítási rendszerekhez (SAP, Oracle, stb.) Referenciaként partnereink között megtalálhatók a multinacionális vállalatok, ipari parkok áruházak, benzinkutak, közintézmények. Sok partnerünkkel közvetve állunk kapcsolatban viszonteladóinkon, illetve rendszerintegrátorainkon keresztül. Cégünk 1999. decembere óta ISO 9002 minősítő tanúsítvánnyal rendelkezik. Több neves külföldi cég képviseletét látjuk el Magyarországon, forgalmazzuk, és szervizlejük termékeiket.

InnVoice számlázó szoftver

InnVoice számlázó szoftver

Számlázó programot keresel? Weboldalunkon kipróbálhatod az online és a Windows alapú, valamint fuvarnyilvántartó számlázó programjainkat, de lehetőség van ingyenes csomag megrendelésére is. Nem tudod követni a kintlévőségeidet? Partnereid nem értesülnek időben tartozásaikról? ÁFA-t fizetsz ki nem fizetett számláid után is? Számlázó szoftvereink segítségével egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, ráadásul számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők, hátralékos partnereidnek pedig könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre. Ne fájdítsd feleslegesen a fejed, próbáld ki programjaink egyikét!

Integ

Integ

Az Integ Rendszerház Kft-t azért hoztuk létre, hogy a magas szintű informatikai rendszer integrációval, és annak felügyeletével, megbízható partnerei lehessünk mindazon vállalkozásoknak, amelyek előnyben részesítik az egyszerű megoldást a kereskedelmi és ipari rendszerek szövevényes világában. Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, amikor egy nagyobb beruházás lebonyolítása során több céggel kellett kapcsolatba kerülnie, melynek kapcsán különböző, terhelő folyamatokat kellett koordinálnia, esetleg olyan dolgokban döntenie, melyeket szívesebben bízott volna szakemberekre.

Intertechnika

Intertechnika

Több évtizedes állami vállalati működésű elektromechanikus irodagépes tapasztalatú múlt után, -1989-től önálló kft működési formában az erőteljesen elektronizálódó irodatechnikára és pénztárgéptechnikára, továbbá számítástechnikára és a digitális irodatechnikára fejlesztett a cég folyamatosan. Az előzőek szerint több éve az Intertechnika Kft. informatikai termékek széles skálájának forgalmazásával, garanciális- és azon túli szervizellátásával foglalkozik, -több jelentős márkát képviselő belföldi forgalmazó területi ( Dél-alföld illetve Békés Megye ) kizárólagos ill. nem kizárólagos partnercégeként.

Tuti menü