Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: ITV - MolSoft [3. oldal]
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás: ITV - MolSoft [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
ITV Dimenzió

ITV Dimenzió

A rendszerváltás ezt a vállalatot sem hagyta érintetlenül. 1988-ban megkezdődött a privatizáció. 1989. május 26-tól ITV-Dimenzió Kft. néven működik. Ekkor alapvetően pénztárgépek és számítógépek szervizelésével foglalkozott a cég. 2002 augusztusában bekövetkezett tulajdonosváltás hatására kibővült a szolgáltatási körünk. Azóta szoftverfejlesztéssel, rendszerkiépítéssel, hardver- szoftverértékesítéssel és fénymásológép, valamint pénztárgép eladással, szervizeléssel foglalkozunk, annak köszönhetően, hogy a Konica Minolta és a Fasy termékek kizárólagos hivatalos márkakereskedése vagyunk Vas megyében. Ezen kívül saját fejlesztésű rendszereket is kialakítottunk a kereskedők és a vendéglátóipar számára.

Izsák Pénztrágépszervíz

Izsák Pénztrágépszervíz

Pénztárgépek, digitális mérlegek forgalmazása - RÉSZLETRE IS!- Pénztárgép átírások, javítások adómemória cserék, mérleg hitelesítése, javítása- Pénztárgép papírtekercsek, festékkazetták, árazógép szalagok - egyedi nyomott is! Pénztárgép átírások, javítások adómemória cserék, mérleg hitelesítése, javítása- Pénztárgép papírtekercsek, festékkazetták, árazógép szalagok - egyedi nyomott is!

Japan Cash Company

Japan Cash Company

Cégünk Japan Geisha pénztárgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója és márkaszervize. Viszonteladói és szervizhálózatunk révén jelen vagyunk Magyarország egész területén. A pénztárgépek mellett CAS digitális mérlegek, ZEBEX CCD és lézeres vonalkódolvasók, felhasználói szoftverek, kellékanyagok kereskedelmével is foglalkozunk. Kellemes japán hangulatú, klimatizált környezetben és kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk tisztelt ügyfeleinket. Tekintse meg ajánlatainkat és látogasson el Magyarország legszebb pénztárgép szaküzletébe.

JUTA-Soft

JUTA-Soft

Cégünk már több, mint 16 éve foglalkozik a JUTA-Raktár készletnyilvántartó-számlázó program fejlesztésével. A programunkat a több száz felhasználó visszajelzései, kívánságai alapján folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan tudjanak dolgozni, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyszerű kezelésre, az átlátható képernyőkre és a felhasználók maximális kiszolgálására. Cégünk részfeladatok megoldásától a kulcsrakész rendszerek szállításáig minden igényt ki tud elégíteni beleértve a vonalkód technikai eszközöket, APEH engedélyes pénztárgépeket, számítógépeket és számítógép perifériákat (nyomtatók, szkennerek stb.), címkenyomtatós árszorzós mérlegeket.

Kanizsa-Copy  Kereskedelmi és Szolgáltató

Kanizsa-Copy Kereskedelmi és Szolgáltató

A KFT-t 2001. augusztusában két, több éve összekovácsolódott tulajdonossal és több millió forint alaptőkével alapítottuk. Cégünk, tapasztalt megbízható technikusokkal, jelentős alkatrész és kellékanyag raktárral, bemutató teremmel, szervizhelyiséggel, tehergépjárművel és megbízható anyagi háttérrel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a folyamatos munkavégzéshez szükséges feltételeket.Célunk nem az egyszeri nyereség, hanem az ügyféllel való sok évre kialakított kapcsolat , melynek révén KFT-nk jövője megalapozott.

Kernel Group  - Dymo

Kernel Group - Dymo

Cégünk a Kernel Group 2003 kft. kiemelten a Dymo feliratozástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Bizonyára még Ön is emlékszik a régi tárcsás Dymo betűnyomókra. Ezekkel a gépekkel nagyon sokan készítettük el annak idején a címkét például a postaládára. Néhány évvel ezelőtt megjelentek ezen készülékek lényegesen modernebb változatai, az elektromos feliratozó-, címkézőgépek. Ennél az eljárásnál a címke hőtranszferes módszerrel készül: -a kazettában található festékszalagról a készülék ráégeti a szöveget a hordozó szalagra. A kész szalag hátoldaláról a fedőréteg könnyűszerrel eltávolítható, és az öntapadós címke a kellően száraz és pormentes felületre felragasztva időtálló feliratot eredményez. A Dymo családnak két különleges tagja van. Az egyik az M11-es ipari betűnyomógép. Ez képes alumínium- és rozsdamentes acélszalag megnynomására. A kész címke a gépbe beépített lyukasztóval lyukasztható a megfelelő rögzítéshez. A másik speciális készülék a LabelWriter etikettnyomtató. Ez a készülék saját magyar nyelvű szoftverrel rendelkezik. A gépet számítógéphez tudjuk csatlakoztatni, és a szoftver sablonjai segítségével tudjuk megszerkeszteni a szükséges címkét (pl. ékszercímke, feladói címke, levélcímke, videokazetta címke, vonalkód, névkitűző, stb.)

Komplett pénztárgép és számlázó rendszerek

Komplett pénztárgép és számlázó rendszerek

Cégünk az élelmiszer kereskedelem területén kínál teljes körű szolgáltat. A legkisebb bolti kasszarendszertől a legnagyobb nagykereskedésekig rendelkezünk referenciákkal és saját fejlesztésű szoftverekkel. Szándékunk a jövőben a non-food terület felé nyitni, kereskedelmi vonalon. Vonalkód rendszereinket több száz helyen használják az országban. Célterületünk a kereskedelem, de rendelkezünk bérszámfejtő, HR és munkajogi, cafetéria szoftverekkel. Az említett területeken szolgáltatunk is. Kereskedelmi információs rendszereink segítik a vezetőket a döntésekben, a gyors reagálásban, a hatékonyság növelésében.

Konkoord

Konkoord

A Konkoord Kft. 1989-ben alakult. Igazán dinamikus fejlődésnek 1992 januárjától indult a vállalkozás, miután fő tevékenysége az irodatechnikai berendezések forgalmazása, kellék ellátása, és szervizelése lett. Rövid idő alatt az általunk képviselt írógépmárkának az elsőszámú hazai kiskereskedelmi forgalmazói lettünk és hasonló eredményeket értünk el a másológépek területén is. A vállalatok, vállalkozások számára a régóta jól csengő Konkoord márkanév továbbra is egy megbízható, biztos alapokon nyugvó vállalkozás. A megnövekedett lakossági informatikai igény egy fiatalos, lendületes, harsogó arculatot követelt. Ennek az igénynek a hatására informatikai üzleteink Megadrive néven váltak ismertté.

Kryonet - e-számla tárolás - Elektronikus számlázás

Kryonet - e-számla tárolás - Elektronikus számlázás

Váltson e-számlára! Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei: Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

Hirdetés
Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

A Kulcs-Pénztárgép csomaggal Ön egy komplett kereskedelmi rendszer előnyeit élvezheti. A rendszert azok részére fejlesztettük ki, akik törvényi előírás alapján pénztárgép használatra kötelezettek, mégis szeretnék az üzlet aktuális forgalmát tételesen nyilvántartani, illetve időt szeretnének megtakarítani. Használjon pénztárgépet a mindennapi munka során anélkül, hogy a készletnyilvántartás vagy a számlázás plusz munkát jelentene az Ön számára. Ez a Komplex rendszer kis és közepes üzletek értékesítési munkájában nyújt segítséget a gyorsaságával, pontosságával, megbízhatóságával.

Matrix éttermi rendszer

Matrix éttermi rendszer

Célunknak tekintjük, hogy professzionális termékeinkkel és szolgáltatásainkkal a háttérből biztosítsuk a forgalomnövelés és ellenőrzés technikai feltételeit. Utóbbi garanciát nyújt arra, hogy növekvő bevétele valóban az üzlet nyereségeként jelenjen meg. Rendszereink belesimulnak a mindennapi munkamenetbe, és észrevétlenül szolgálják a gyorsabb munkavégzést. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy a vendéglátóiparban a legkisebb kiesés is bevételvesztést, ügyfél-elégedetlenséget okoz, feladatunknak tekintjük, hogy a hibák számát minimalizáljuk, az elkerülhetetlen problémát pedig a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk.

MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.

MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.

Az MBPORTAL az MBSOFT Kft. olyan egyedi webkeretrendszer fejlesztése, amely az Ön cégének minden egyes internettel és weboldallal kapcsolatos igényét maradéktalanul kielégíti. Portálrendszerünk segítségével naprakész információkkal töltheti fel jövőbeli igényeknek is megfelelő, egyszerű kezelést biztosító, az új évszázad elvárásaihoz alkalmazkodó design elemeket tartalmazó és jól áttekinthető weboldalát, melyet nemcsak a felhasználók, hanem a nemzetközi keresők indexelő robotjai is előszeretettel fognak látogatni.

Micra-Metripond

Micra-Metripond

A MICRA-METRIPOND Kft 1991. decemberében alakult meg a spanyolországi CAMPESA S.A., valamint a hódmezővásárhelyi nagymúltú METRIPOND Mérleggyár összefogásával 12.000.000 Ft törzstőkével a METRIPOND Mérleggyár területén 15 fővel. Eleinte főleg bolti árszorzós mérlegekkel, illetve asztali és raktári mérlegek gyártásával, értékesítésével foglalkozunk. Későbbiekben a gyártmány választék szélesedett ipari jellegű mérlegek - hibrid mérleg, darabszámláló mérleg, húsipari, felsőpájás, illetve extralapos mérleg, valamint közúti hídmérleg gyártásával.

MikroLan

MikroLan

A MikroLAN Kft. 1990 -ben alakult, mint a 3M hivatalos nagykereskedője. Megalakulás óta termékpalettánk lényegesen kibővült. Ma már a 3M mellett az AVERY, Zweckform, EMTEC, Rexel - Acco - Nobo, Stendform, Xerox termékek nagykereskedői vagyunk. Kötészeti és laminálási termékek teljes palettáját közvetlen, saját importból szerezzük be. Saját importból származó termékek palettáját folyamatosan bővítjük.

Mind System Consulting

Mind System Consulting

A Mind System Kft. testre szabott megoldásokat kínál az alábbi területek mindeggyikére. Az előparaméterezett rendszereink tartalmazzák mindazt a funkcionalitást, amelyek az Ön cége mindennapi működéshez szükségesek. Iparági megoldásaink olyan további értékeket nyújtanak az Ön vállalata számára, amely lehetővé teszi a hazai piaci viszonyokhoz való gyors alkalmazkodást, az optimális, korszerű üzleti folyamatokat, azaz a versenyképesség növelését.

Minőségi pénztárpultok és polcrendszerek

Minőségi pénztárpultok és polcrendszerek

Az ITAB Budapest teljes körű üzletberendezési koncepciót kínál kiskereskedelmi szereplők részére. A standard polcrendszerek, melyek egyedi gyártású tartozékokkal különböző boltfajták szükségleteihez állíthatóak a piac legszigorúbb kritériumait is teljesítik. A vállalat kasszapultjai speciálisan a megrendelők igényei szerint készülnek. Integrált nehézállványzataik leginkább műszaki áruházakban keresettek. A vásárló ezen felül több féle vevőirányító rendszert is rendelhet.

MolSoft Informatika

MolSoft Informatika

A MolSoft Bt. alapítói egyéni vállalkozóként 1993 óta foglalkoznak áruforgalmi és ügyviteli rendszerek fejlesztésével, üzemeltetésével. Maga a cég megalapítására 1998-ban került sor, így már a megalakulás pillanatától kezdve kiterjedt, és - mint azt az azóta is dinamikusan növekedő ügyfélszámunk jelzi - megelégedett ügyfélkörrel büszkélkedhetünk. Megbízásaink számának növekedésével cégünk létszáma is bővült. Munkatársaink több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kereskedelmi, áruforgalmi és ügyviteli feladatok szervezésében, fejlesztésében, megvalósításában, üzemeltetésében. Mára már nem csak az említett, eredeti feladatkör ellátására vagyunk képesek, hanem a partnereink és a piaci igények által generálódott további feladatokat is képesek vagyunk magas színvonalon ellátni.

Tuti menü