Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Monocom - Pénztárgép [4. oldal]
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás: Monocom - Pénztárgép [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Monocom

Monocom

SpediTrans fuvarszervező/spedíciós és számlázó szoftver a gyakorlati felhasználás tapasztalatait és igényeit is folyamatosan beépítve készült, kifejezetten spedíciós, illetve fuvarozó vállalkozások részére - hálózati, és több telephelyes felhasználásra is alkalmas, személyi számítógépen futtatható. A fuvarszervező szoftver használatával áttekinthetőbbé és hatékonyabbá tehetők a fuvarszervezői feladatok, az elszámolások, a számlázás és az adminisztrációs tevékenységek, továbbá a különféle kimutatások, pénzügyi jelentések segítségre lehetnek a napi, illetve vezetői döntésekben, a távlati célok kitűzésében.

Nagy-Papír Bt.

Nagy-Papír Bt.

Tevékenységünket 1990-ben kezdtük majd 2005-ben átalakulás következett, és családi vállalkozásban folytattuk. Elsődleges célunk az volt, hogy a piacnak megfelelő minőségű és árfekvésű termékeket gyártsunk. Cégünk fő tevékenységi köre a pénztárgépszalagok, árazó szalagok, etikett és vonalkód címkék gyártása valamint több papíripari termék forgalmazása.

NCS Pénztárgép webáruház

NCS Pénztárgép webáruház

Az NCS Kft által forgalmazott pénztárgépek nyomtatóira cégünk 4 ÉV INGYENES garanciát biztosít. Több, mint 40 féle pénztárgép ÉVES KIOLVASÁSA igény szerint szervizünkben, vagy helyszínen az APEH előírásainak megfelelően.

NOVODATA

NOVODATA

5 éves a NOVODATA Rt. Új fejlesztések indulnak a kórházi területen valamint a szociális otthonok részére. Befejezőik a GYÓGYÍR.WIN fejlesztés, nagy lendülettel indul és folyamatosan tart a terjesztés. Gyógyszer kiskereskedelmi piaci részesedés terén tartjuk a több mint 50%-ot. 2001-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001: 2001 Minőségirányítási Rendszert, amely mindenki számára egyértelmű, jól látható garanciákat ad a stabil és kiszámítható minőségre. 2004-ben az Üzlet &Siker Minősített Vállalkozása címet nyertük el.

Office market

Office market

Irodaszer, írószer, irodai kisgép, laminálógép, spirálozógép, nyomtató, patron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, projektor, vetítő vászon, parafa tábla, mágneses törölhető tábla, flipchart tábla, webáruházunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet. Online rendelés házhozszállítással. Amire Önnek az irodában vagy otthonában szüksége lehet, nálunk megtalálható minden! Amit az OfficeMarket.hu Irodaszer webáruházunk kínálni tud Önnek ! - Áruházunkban csaknem 12.000 ezer termék közül válogathat. - Élő chat segítség nyújtást tudunk biztosítani a vevőink érdeklődőink számára. (Önnek nem kell mást tenni csak a (Kérdezze munkatársunkat élőben) ikonra kattintani és mi megspóroljuk önnek telefonköltségét a termék érdeklődésével, rendelésével kapcsolatosan) - Folyamatos Akciókkal várjuk minden Kedves Vásárlónkat és Látogatóinkat. - Házhoz szállítás az Ország egész területére! Minőségi termékek versenyképes árakon!

Olcsó pénztárgép és szerviz

Olcsó pénztárgép és szerviz

Olcsó pénztárgépek nagy választékban raktárkészletről. Olcsó pénztárgép bérlési lehetőséggel várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Pénztárgép vásárlásához vagy bérléséhez elegendő az oldalunkon kitölteni az adatlapot és elküldeni a részünkre. Mi felhívjuk Önt a saját költségünkön és tájékoztatjuk a pénztárgép vásárlás vagy bérlés feltételéről és menetéről. Foglalkozunk még használt pénztárgépek értékesítésével, amelyre fél év garanciát is vállalunk. Budapesti és kecskeméti üzleteinkben foglalkozunk pénztárgép szervizeléssel. Főbb tevékenységeink: pénztárgép üzembe helyezés, telephely programozás, fejléc módosítás, ÁFA programozás, évi leolvasás stb.

Online kassza és pénztárgép

Online kassza és pénztárgép

Az új változásoknak köszönhetően a vállalkozások számára kötelezővé tették a pénztárgépcserét, amit minél előbb, augusztus 15-ig kezdeményezni kell. Az Országos Pénztárgéptechnikai Kft. kínálatában megtalálja azokat a termékeket, rendszereket, melyekkel a NAV online ellenőrzése megvalósulhat. Ha még Ön is a hagyományos pénztárgéppel dolgozik, itt az ideje, hogy lecserélje azt és átálljon az online pénztárgépekkel való munkavégzésre. Vegye figyelembe, hogy regisztrációs kód igénylésének folyamatát augusztus 15-e előtt indítsa el, különben a rendszer túlterheltsége miatt könnyen kicsúszhat a határidőből.

Online Pénztárgép Átállás

Online Pénztárgép Átállás

Igényeljen MOST online pénztárgépet! Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket/leendő Ügyfeleinket, hogy online pénztárgép megvásárlására megrendeléseket felveszünk! Rendeléseiket a címünkre elküldve adhatják le, vagy töltsék ki a lentebb található kapcsolati űrlapot, mellyel azonnal elkészül a megrendelés visszaigazolás. Kérjük, e-mail-ben, postai úton vagy személyesen küldjék vissza részünkre az aláírásukkal ellátott dokumentumot. Levelük mellékleteként csatolják a Ptgreg igénylő lap alapján benyújtott, és a NAV-tól visszakapott regisztrációs kódot (vonalkódos oldal) tartalmazó bizonylatot. Ezek beérkezése után rögzítjük megrendelésüket és ellenjegyezve visszaküldjük. Augusztus 31. után, az év végéig, a NAV regisztrációs kód felmutatásával továbbra is használhatják meglévő pénztárgépeiket, ellenőrzés esetén még nem szankcionálja Önöket az Adóhatóság!Szeptember 30-a után, szükséges a pénztárgép értékesítő által kiadott megrendelés visszaigazolás is!

Online számlázó program

Online számlázó program

Online számlázás és e-számla - Szamlazoo.hu - online számlázó program ingyen. Azonnal használható számlázó program díjbekérő (proforma számla) funkcióval. Megfelel a hatályos jogszabályoknak, a NAV által elismert számlát állít ki. Korlátlan számú számla kiállítása az ingyenes fiókban is. Könnyű kezelhetőség. A Számlázoo.hu egy online számlázóprogram, amit telepítés nélkül, azonnal tud használni, akárcsak egy weboldalt. Kezelése egyszerű, bárki számára könnyen és gyorsan megtanulható. Próbálja ki most! Ingyenes számlakiállítás. Regisztráció után azonnal számlázhat! Amennyiben Önnek megfelelnek a rendszer alapfunkciói, korlátlan számú papír-alapú számlát állíthat ki. A számlákat elküldheti e-mailben is!

Hirdetés
Papír portál

Papír portál

1983 óta folytatjuk kiskereskedelmi tevékenységünket, mely felöleli az irodaszerek, irodai -és papíráruk, leporellók, nyomtatványok, pénztárgép-technika, iskola -és írószerek, valamint számítástechnikai kiegészítők stb. forgalmazását. Napjaink kihívásaira reagálva megnyitottuk webáruházunkat is, így ezentúl otthonából is kényelmesen leadhatja rendeléseit. Kínálatunkat folyamatosan változtatjuk, bővítjük. Jelenleg több, mint 19000 minőségi termék található kínálatunkban. Fő célunk, hogy minőségi terméket, minőségi szolgáltatást a kedvező árszinten megtartani, és a hozzáférést gyorsan, pontosan, megbízhatóan biztosítani.

Parola Pénztárgépes Program

Parola Pénztárgépes Program

Pékségi szakboltokba szállítunk pénztárgépes rendszereket érintőképernyős készülékekkel. A pénztárgépes rendszerünk összeköthető a termelés és vállalatirányítási programmal illetve rendelkezik back office-al. További érdekes funkciók: happy hour kezelése, akciók és törzsvásárlói kártya kezelése. Kérdés esetén készséggel állunk a rendelkezésére.

PC Master

PC Master

Cégünk a PC Master Kft 1999-ben alakult családi vállalkozásként. Csongrádon számítástechnikai kiskereskedelmi üzletet működtetünk. Üzletünkben számítógépek, irodatechnikai készülékek, nyomtató kellékanyagok értékesítésével foglalkozunk. Budapesten 2000-ben megnyitottuk nagykereskedelmi raktárunkat, ahol a fő tevékenységi körünk a cégek ellátása nyopmtató kellékanyagokkal és egyéb irodai eszközökkel. 2004 óta internetes áruházat üzemeltetünk.

Pécsi Számítógép- és Irodagép-technikai

Pécsi Számítógép- és Irodagép-technikai

Új és használt péztárgépek eladásával foglalkozunk. Új pénztárgépinkre személyre szabott fizetési könnyítést is tudunk biztosítani, valamint használt pénztárgépét megvásároljuk. (Amennyiben a gépben engedélyezett az adómemória csere.) Jelenleg négy megyében biztosítunk rendelkezésre állást több jelentősebb multinacionális cégnek. Közel ezer kasszára felügyelünk, ügyeleti rendszerben, napi 24 órában.

Pénztárgép

Pénztárgép

Megbízható és tapasztalt pénztárgépet forgalmazó céget keres? Ne is kattintson máshová, nálunk a helye! Cégünk több mint 18 éve foglalkozik minőségi olasz pénztárgépek értékesítésével, célunk, hogy ügyfeleinket minél hatékonyabban és mérsékelt áron kiszolgáljuk. Kérésére kész rendszereket is tudunk ajánlani, amelyek raktárkészlet-gazdálkodási és Áfa-s számlák előállítására alkalmasak. Igény szerint kimegyünk Önhöz és az árajánlatot is ingyen megcsináljuk! Garanciánkon belül biztosítjuk, hogy egy munkanapon belül a kiválasztott rendszert módosíthatja. Kell ennél több? Portfóliónkon belül válogathat új és használt, illetve régi pénztárgépek széles választéka közül. Keressen fel minket a tizenegyedik kerületben, vagy hívja kollégáinkat bizalommal.

Pénztárgép

Pénztárgép

Pénztárgép üzembe helyezése, pénztárgép javítása, pénztárgép átírása, pénztárgép programozása, pénztárgép éves zárása, pénztárgép karbantartása, pénztárgép jegyzőkönyvezése kiszállással is. Új szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Lehetőség nyílik pénztárgép bérlésre tetszőleges időtartamra. Újszerű pénztárgépeket kínálunk bérleti konstrukcióban. A rendelkezésre álló típus jelenleg az Euro-500Tx Handy. A készülék kaucióval havi bérleti díjért érhető el.

Pénztárgép akció

Pénztárgép akció

Vásároljon új vagy használt pénztárgépet és árszorzós mérleget országos kiszállítással tőlünk. Pénztárgép bérlés a legkedvezőbb feltételekkel már havi nettó 1.990Ft-ért. Új pénztárgépeinkre 1 év, használt pénztárgépeinkre fél év teljes körű garanciát vállalunk. Keresse akciós ajánlatainkét webáruházunkban. Termékeinket készletről akár 1 napos határidővel beüzemelve leszállítjuk Önnek. Az új és használt pénztárgépek mellet árszorzós mérlegek forgalmazásával is foglalkozunk. Válassza Ön is a 20 éves tapasztalatot ami cégünk mögött áll.

Pénztárgép bemutatóterem és szerviz

Pénztárgép bemutatóterem és szerviz

Új és használt pénztárgépek értékesítése garanciával, ingyenes üzembe helyezéssel. Budapesten díjmentes kiszállítás. Pénztárgép javítás 24 órán belül, hétvégén is. Vállaljuk a pénztárgépek garanciális és garanciaidőn túli javítását, éves zárást, áfa átállítást, átírást adómemória cserével. Pénztárgép üzlet és szerviz. 1163 Bp, Kövirózsa u. 8/B.

Tuti menü