Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Provimax - Toner [6. oldal]
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás: Provimax - Toner [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Provimax számlázó szoftvere hálózatban, több felhasználóval

Provimax számlázó szoftvere hálózatban, több felhasználóval

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Prowimax

Prowimax

Elsőként és ez idáig egyedülálló módon, az Optima CR 30PC pénztárgép számítógépes rendszer Provimax szoftverrel vezérelve megkapta az APEH forgalmazási engedélyét! A forgalmazási engedély megtekinthető pdf formátumban. A több mint egy éves együttműködésünket az Euro Prompt Kft.-vel, az Optima pénztárgépek hazai forgalmazójával, siker koronázta. Elkészült a szigorú APEH előírásokat teljesítő pénztárgépes rendszer. A rendszer az engedélyezés során, korszerű IBM kompatibilis számítógépen, MS-Windows XP vagy 2000 operációs rendszer alatt futó Provimax szoftverekkel vezérli az Optima pénztárgépet. Az engedély ennek megfelelően a lentebb ismertetésre kerülő hardver feltételeknek megfelelő számítógépes rendszerre szól.

Raktár   Számla   Webáruház

Raktár Számla Webáruház

Raktárkezelő és számlázó program webáruházzal összekötve. Nem kell külön berögzítenie a webáruházba a termékeket, mert a raktárkészlet adatokkal valós időben megjelenik az interneten. A rendszer automatikusan exportálja a termékeket az árukereső és árgép adatbázisokba. A rendszer keresőbarát tehát termékeit a vevők könnyen megtalálják a Google-ben is.

Redac

Redac

Kis- és Nagykereskedelmi Szaküzletünk 90 %-os lefedettséget biztosít a nyomtatási kellékek palettáján, megközelítőleg 40 ezer féle irodai géptípust ellátva, mivel fontos számunkra, hogy lépést tartsunk termékeink egyre szélesebb körű skálájának kiszolgálásával. Cégünk fő profilja az újragyártott nyomtatópatronok, lézer tonerek, valamint a nyomtatáshoz szükséges kellékanyagok gyártása, forgalmazása. Nyomtatópatronjaink professzionális gépekkel és technológiával készülnek. Szaküzletünk célja a Minőség és a Megbízhatóság előtérbe helyezése, piacképes árainkkal, folyamatosan biztosított kedvezményeinkkel. Valamint fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink növekvő elvárásainak mind teljeskörűbben megfeleljünk. Továbbá, Vásárlóink precíz és pontos kiszolgálásával szeretnénk olyan magas szintű szolgáltatást nyújtani, mely által irodai illetve otthoni nyomtatási gondjai nem problémát, hanem egy egyszerű és könnyen megoldható feladatot jelentenének.

SC-SCAN

SC-SCAN

Az SC-SCAN Kft. automatikus azonosítási MEGOLDÁSOKAT kínál a kereskedelem, raktározás, gyártás, szállítmányozás és a logisztika minden területére. Tevékenységünk az eszköz eladásától egészen a rendszer integrációjáig terjed. Eszközkínálatunk tartalmazza a világ vezető gyártóinak termékeit: vonalkód olvasók, nyomtatók, mobil terminálok, WLAN hálózatok és adatgyűjtők, címkefelrakók, RFID eszközök. A neves gyártóktól - Zebra, Symbol / Motorola, Datalogic, Cognex - származó, megbízható és kiváló minőségű termékek biztosítják az ÖN és a mi sikereink alapját. Cégünk személyre szabott tanácsadással segíti feltárni az Ön cégében rejlő lehetőségeket. A konzultációk során közös célunk lehet például a hatékonyság növelése, a termelés, az áru- és termékkészlet, valamint az eszközállomány nyomon követése, a vállalati-, logisztikai folyamatok és a gyártás minőségének javítása, dokumentálása. A kitűzött CÉLOKAT és FELADATOKAT egy határidőzött és költségvetéssel bíró, projektvezető által felügyelt szoftverszállítással, fejlesztéssel, ERP integrációval, hardver beszállítással és üzembe helyezéssel, komplett projektként oldjuk meg. A megvalósult beruházás felügyeletét, folyamatos üzemelésének biztosítását tapasztalt és folyamatosan képzett szakembereink biztosítják.

SCH-ps

SCH-ps

Mindazok, akik társaságunknak készpénzkezelési megoldásokra adnak megbízást, bizalmat tanúsítanak irántunk - a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a bizalmat szilárd alapokra helyezzük. Ehhez a bizalomépítéshez három alappillért állítottunk fel. A bizalom első pillére: 1. Kizárólag minőségi, megbízható termékeket forgalmazunk. Az 1997-ben alakult SCH-ps Kft. 2002-től a bankjegyfeldolgozás területén világelső, német Giesecke &evrient cég minőségi berendezéseinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. E bankjegyvizsgáló, bankjegyszámoló gépek kimagasló biztonságot nyújtanak mindazoknak a vállalkozásoknak - üzleteknek, bankoknak, kaszinóknak stb. -, amelyek jelentős mennyiségű készpénzt forgatnak tevékenységük során. 2002-ben kezdtük el az ugyancsak világmárkának számító Aerocom csőposta-berendezések tervezését és kivitelezését Magyarországon. 2009-től minden képviseleti jogot cégünk kapott meg. Ez a minőségi eszköz kiváló kiegészítője lehet a készpénzkezelési rendszernek, de mindenfajta egyéb irodai dokumentum kézbesítésére is alkalmas. 2009. márciusától a német NGZ érmefeldolgozó rendszerek képviseleti joga is az SCH-ps Kft. kezébe került, nem csak Magyarországon hanem Szlovákiában, Ulrajnában és Romániában is. Az SQS pénzszállító táskák palettájával is bővült cégünk termékköre 2009 márciusától.

Simex 96 Kft.

Simex 96 Kft.

A mai, rohanó technika világában hihetetlenül gyors a fejlődés, mely a pénztárgépek világára is kiterjedt. Egyre modernebbek, és egyre többet tudnak, illetve mi is egyre többet várunk el tőlük. Cégünk azért jött létre, hogy a mai modern pénztárgép igényeket kielégítsék. Kínálatunkban találhatóak pénztárgépek, akkumulátorok, antennák, árazógép címkék, árazógépek, blokknyomtatók, címke ?és vonalkód nyomtatók, kasszafiókok, mérlegek, online pénztárgépek, pénztárgép szalagok, pos terminálok, vonalkód olvasók. Kínálatunk rendkívül széles, számos termék és rengeteg márka közül válogathatnak az érdeklődők. Tekintse meg weboldalunkat, nézze meg kínálatunkat és forduljon hozzánk bizalommal!

Simon Cornwill

Simon Cornwill

Az Simon Cornwill Kft. automatikus azonosítási megoldásokat kínál a kereskedelem, raktározás, gyártás, szállítmányozás és a logisztika minden területére. Tevékenységünk az eszköz eladástól a rendszerintegrációig terjed. Eszközkínálatunk tartalmazza a világ vezető gyártóinak termékeit; kiemelten: vonalkódolvasók, nyomtatók, mobil terminálok, WLAN hálózatok és adatgyűjtők, címkefelrakók, RFID eszközök. A neves gyártóktól � ZEBRA, SYMBOL, DATALOGIC � származó, megbízható és kiváló minőségű termékek biztosítják az ÖN és a mi sikereink alapját.

SomaSoft

SomaSoft

Ha a számítástechnikai rendszerek világában kezdőként üdvözölhetjük, segítünk, hogy a mai gyorsuló informatikai életben kiismerje magát, s számítógépe ne mágikus fekete dobozként működjön az Ön számára. Amennyiben rutinos felhasználóként látogatott oldalunkra, a szokásos rendszerfelügyeleten túl, különböző speciális tevékenységekhez kifejlesztett szoftvereinket, valamint rugalmas, az Ön elképzeléseihez kapcsolódó együttműködést ajánlunk figyelmébe. A honlapon igyekeztünk világos és széles körű tájékoztatást adni szolgáltatásainkról, termékeinkről. Ugyanakkor munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerült további kérdésekre, keressen fel minket bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Hirdetés
Synergon Informatika Nyrt.

Synergon Informatika Nyrt.

1990: Megalakul és rövidesen a magyarországi kommunikációs piac egyik vezető vállalkozása lesz az Optotrans. Ugyanebben az évben a Rolitron a gyártásból áttér az irodaautomatizálási termékek, elsődlegesen PC-rendszerek és kapcsolódó szoftvercsomagok forgalmazására. A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe - Magyarországon és a régióban egyaránt - az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, üzleti infrastruktúra-szolgáltatással, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja.

Szállodai és éttermi szoftverek

Szállodai és éttermi szoftverek

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

Számla program - billing24

Számla program - billing24

Az online számlázó program számtalan lehetőséget nyújt, amelyekkel könnyebben intézheti vállalkozása pénzügyeit. A számlázó programok jelentős része megelégszik azzal, hogy kiváltsa a számlatömböt, az általunk fejlesztett internetes számlázó azonban jóval többet kínál ennél. Számlái kiállításán és kiküldésén kívül temérdek egyéb szolgáltatást is használhat, mint a CRM rendszer, a raktárkezelő, sőt pénzügyei alakulásáról kimutatásokat is készíthet. A számlázó szoftverünk megfelel a NAV előírásainak.

Számlázó program könnyű kezelés

Számlázó program könnyű kezelés

Online számlázó program, amely nemcsak kiváltja a számlatömböd, hanem számtalan új funkcióval teszi kényelmesebbé vállalkozásod pénzügyeinek intézését. A bizonylatok elkészítése után a számlázó beépített levelezőjével könnyedén kiküldheted számláidat. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében a számlázó program összeköthető a webáruházaddal, de akár a könyvelőd szoftverével is. Mindezt természetesen mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően teheted, amit a NAV által kiállított igazolás biztosít. Kérdés esetén hívjon bizalommal.

SzamlazzKonnyen Számlázó program

SzamlazzKonnyen Számlázó program

SZKH Internetes Számlázó Program Partner nyilvántartás: Akár egy hagyományos számlázó program esetén, itt is részletes nyilvántartást vezethet partnereiről. Termék / Szolgáltatás nyilvántartás: A gyakran számlázott termékeit, szolgáltatásait rögzítheti rendszerünkbe, ezzel is időt takarítva meg. Kimenő számlák kezelése forintban és devizában: Megadhatjuk a deviza árfolyamát és a nevét, így a lekérdezések során bevételek kimutatása automatikusan forintba történik! E-Számla: Online számlázó programunk felkészült az elektronikus számla kiállítására, így időt és pénzt takaríthat meg rendszerünkkel. Díjbekérők: Ne fizessen áfát, csak ha ténylegesen beérkezett termékének vagy szolgáltatásának ellenértéke. A kiállított díjbekérőkből ezután pár kattintással elkészíthető a számla. Több felhasználó kezelése: Lehetőség van újabb felhasználók hozzáadására. Részletesen beállíthatja munkatársai jogosultságát, továbbá az eseménynaplóban nyomon követheti, hogy ki, mikor és mit csinált a rendszerben. Többnyelvű számla készítése: Deviza számla esetében lehetősége van magyar/angol vagy magyar/német nyelvű számlák készítésére! Folyamatos fejlesztés: Mindig naprakészen.

Szoftver ABC

Szoftver ABC

A Szoftver ABC Kft. elsősorban PC-s szoftverek forgalmazására szakosodott, 100% magyar tulajdonban levő kereskedő és szolgáltató cég. Tulajdonosa 2 magánszemély, alapítói tőkéje 1 millió forint. Tőkéje pillanatnyilag 9 millió forint. Vásárlóink elsősorban a kis és nagy végfelhasználók közül kerülnek ki, de viszontforgalmazókat is kiszolgálunk. A szoftverkereskedelmet különféle hardverek és kiegészítők forgalmazása egészíti ki. A Szoftver ABC Kft. részt vesz a Microsoft Certified Solution Provider programjában is, így az alacsony támogatás igényű termékeket ún. "doboz mozgató" módon, míg a komolyabb hálózati, vagy szerver termékeket értékhozzáadó módon forgalmazza. Igény esetén a felhasználói programokat is támogatjuk. Átalánydíjas szoftver szerviz szolgáltatásokat is kötünk.Az utóbbi években a hangsúly mindjobban eltolódik a szoftverkereskedelem mellett a beindító ill. üzembentartó szolgáltatás felé.

Szolinfot

Szolinfot

A Szolinfot Kft. 1991 óta működik, mint kereskedelmi szolgáltató Kft. Szolnok belvárosában üzemeltetünk egy kiskereskedelmi üzletet, amelyben forgalmazunk és szervízelünk pénztárgépeket, irodatechnikai eszközöket, irodatechnikában használatos kellékanyagokat, írógépet, számítógépet. Tevékenységi körünk: - irodatechnika, - számítástechnika, - telefontechnika, - papír-írószer, - kiskereskedelem, - szervíz.

Toner

Toner

A 100%-ban magyar tulajdonú társaságunk 17 éves megalakulása óta, egyre többen bízzák ránk a mindennapos irodaellátás feladatát. Milyen előnyökkel jár az Ön számára, ha a Papirosz Kft-től szerzi be irodaszereit? 24 órás kiszállítás az ország egész területén. Csökken a beszerzésre fordított idő, mert mindent megtalál nálunk, amire az irodában szüksége lehet. Csökken az Ön irodai költsége, mert áraink versenyképesek. Gyorsabb, kellemesebb lesz az Ön munkája, mert kínálatunk összeállításánál a legkorszerűbb termékeket válogattuk ki. Optimálisabb feltételekkel vásárolhat, mert az Ön számára egyedi konstrukciókat dolgozunk ki. Otthonosabb környezetben dolgozhat, mert szakértőink segítenek Önnek irodája berendezésének megtervezésében. Gyorsabban jut a megrendelt áruhoz, mert rövid határidővel házhoz szállíttjuk azt. Kizárólag megbízható minőségű termékeket forgalmazunk, melyek rendelkeznek gyártói illetve forgalmazói minőségi garanciával, cégünk pedig ISO 9001-es minőségi tanúsítvánnyal.

Tuti menü