Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép, számlázó program linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tóth - ZebraSoft [7. oldal]
részletek »

Pénztárgép, számlázó program képes leírás: Tóth - ZebraSoft [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Tóth & T

Tóth & T

Cégünk fő profilja pénztárgépszalagok nagykereskedelemben történő értékesítése. Célkitűzésünk, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagból gyártott pénztárgépszalagokkal szolgáljuk ki partnereinket. Palettánkon minden pénztárgéptípushoz és nyomtatóhoz megtalálja a megfelelőt, akár egyedi méretben is. Az általunk forgalmazott pénztárgépszalagok megfelelnek a mindenkor érvényes APEH és a pénztárgép gyártók előírásainak.

Ügyvitelbázis

Ügyvitelbázis

Azzal a céllal hoztuk létre honlapunkat, hogy segítsük Önt az ügyviteli szoftverek közötti eligazodásban. Fő célunk, hogy az ügyviteli programok bemutatásával, azok lényegre törő leírásával segítsünk Önnek a megfelelő termék megtalálásában és megvásárlásában. Amennyiben ez sem lenne elegendő, úgy szakértőink ingyenes tanácsadását is igénybe veheti e-mailben vagy telefonon keresztül. Kizárólagos kedvezményeinknek köszönhetően a programok nagy részét a hivatalos árlisták szerinti árakhoz képest alacsonyabb áron és szállítási költség nélkül vásárolhatja meg az oldalon.

Ügyviteli szoftver - AMTech

Ügyviteli szoftver - AMTech

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

Vercomp Informatikai

Vercomp Informatikai

Cégünk elődje, a Volán Elektronika 1976-tól szerepel a számítástechnikai és irodatechnikai piacon. 1989-ben alakultunk át Kft-vé. Forgalmunk PC hardver, nyomtató és másológép eladásokból, szolgáltatásokból tevődik össze. A szolgáltatások kezdetben szerviz és karbantartási tevékenységet jelentettek, napjainkban pedig nagy szerepet kap a számítástechnikai és irodatechnikai rendszerek kialakítása, hálózatok telepítése, eszközök bérbe adása. Kihelyezett vagy távfelügyeleti munkatársakkal rendszerfelügyeleti tevékenységet látunk el. Több nemzetközi gyártó termékeit forgalmazzuk viszonteladóként. A VERCOMP Kft megalakulása óta legfontosabb feladatának tekinti ügyfelei teljes körű kiszolgálását. Ezen fontos cél eléréséhez hardver és szoftver értékesítésen túl mindenre kiterjedő szerviztevékenység szükséges. Szervizünkben jelenleg kettő szervizmérnök és kettő szervizműszerész dolgozik. 4 db szervizgépkocsival és rádiótelefonnal biztosítjuk a gyors megjelenést és elérhetőséget. Elsősorban komplex rendszerek konfigurációját, installációját végzik. Feladatuk továbbá a szervizügyelet ellátása, lokális hálózatok tervezése és üzembe helyezése. Irodatechnikai szolgáltatásaink közé tartozik a másológép és nyomtató szerviz és kereskedelem. Elsősorban SAMSUNG, Sharp és HP berendezéseket forgalmazunk.

Vonalkód Centrum

Vonalkód Centrum

A Vonalkód Centrum Kft. az automatikus azonosítás (vonalkód és RFID) és a vállalati mobil számítástechnika területén informatikai rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. 1998 óta dolgozunk a magyarországi AutoID piacon. Az elmúlt időszak alatt mind partnereink száma, mind tevékenységi területünk jelentősen kibővült. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően immár két helyen, Budapesten és Szegeden is elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára. A sokéves tapasztalatszerzés során nemcsak a forgalmazott termékekkel kapcsolatos ismereteink mélyültek, hanem megismerhettük a különféle mobil adatgyűjtős rendszerek fejlesztésének, bevezetésének és üzembe helyezésének minden fortélyát. Ügyfeleinknek nagy biztonságot nyújt, hogy komplett kulcsrakész rendszereket tudunk kivitelezni a WLAN infrastruktúra kialakításától - a szoftverfejlesztésen keresztül - az üzemeltetési és bevezetési szolgáltatásokig. Ennek köszönhetően minimalizálhatóak a több beszállító által szállított hardver és szoftver elemek közötti kompatibilitási problémákból eredő kockázatok és problémák. Az általunk forgalmazott eszközökre jellemző a robusztus kialakítás, az integrált vonalkód/RFID olvasó, az épületen kívüli használhatóság és a ritka meghibásodás.

Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók - DunaPiac

Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók - DunaPiac

Vonalkód nyomtatót vagy olvasót, esetleg munkaállomást keres? Netán egy Panasonic Toughbookot szeretne vásárolni? Akkor nálunk jó helyen jár! Oldalunkon megtalálja a legjobb toughbookat, munkaállomásokat, felsőkategóriás asztali számítógépet, vonalkód nyomtatókat, olvasókat és kiegészítőiket. Dunapiac.hu - Mérnöki informatikai termékek széles választékban!

Vonalkód Rendszerház

Vonalkód Rendszerház

Informatikai rendszerek bevezetése során a rendszerből kinyerni kívánt információk meghatározása és a rendelkezésre álló adatok körének felmérése alapvető tervezési feladat. Az adatok begyűjtése - amely idő és költségigényes - kompromisszumokra kényszerít: az optimális információ helyett csak elegendő információ nyerhető ki, de ennek érdekében minden adat helyett csak az ésszerű költséggel elérhető adatokat kell begyűjteni. Az információs rendszer hatékonyságát az elegendő információnak az ésszerű költséggel való összevetése mutatja. Az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák ennek a hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése kis hibával, a folyamat minél több pontjáról - kis emberi közreműködéssel, ezáltal alacsony költség mellett. Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek - akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki - termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

Win Investor

Win Investor

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési ZRt. az 1995-ben alapított Win Investor Kft. jogutódjaként 1998-ban átalakulással - Rt.- jött létre, majd 2006. júliusától Zrt.-ként működik. Jelenleg Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik meghatározó számítástechnikai vállalkozása. Tevékenységének középpontjában számítógépek értékesítése, szervizelése és az oktatás szerepel. Budapesten és Szolnokon található saját tulajdonú üzletében (PC optiMOM), illetve üzletházában (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzletekkel áll a vásárló közönség rendelkezésére. A PC optiMOM, a budapesti MOM Parkban a jellemző termékek és szervíz szolgáltatásokon túl Hewlett Packard szaküzlet is. Alapvető törekvés a cégek, intézmények, és magánvásárlók számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani.

Xix Software

Xix Software

Cégünk információs rendszerek integrálásával és fejlesztésével foglalkozik. Fő tevékenységünk a rendszerépítés. Igény szerint egyedi termékeket is forgalmazunk. Egyik legrégebbi megoldásunk a CASSA rendszer, ami kis- és nagykereskedelmi boltoknak készült. PC-s és hagyományos pénztárgéppel egyaránt használható. Hardver üzletágunk fő profilja a fiskalizálás. Fiskál kártyák és nyomtatók készítése és engedélyeztetése.

Hirdetés
ZebraSoft

ZebraSoft

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt. Cégünk 1998. óta az IBM cég "Business Partner"-e a pénztárgép értékesítés területén. Cégünk igyekszik minden vonalkód és címke technológiai kérdéssel ügyfelei rendelkezésére állni. Így termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkez kapcsolódó szoftverek széles tárházát, valamint szolgáltatásként nyújtjuk ezek szervizét, programok fejlesztését, és címke, vonalkód nyomatását.

Tuti menü