Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Forgalmazók képes leírás - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu
részletek »

Pénztárgép - Forgalmazók - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 26 db
Akciós pénztárgépek, digitális mérlegek, papírszalagok

Akciós pénztárgépek, digitális mérlegek, papírszalagok

Aclas, Sam4s, Fiscal pénztárgépek, ACSA, Towa bolti digitális mérlege, hőpapírok, egy és két példányos sima és önírós pénztárgépszalagok webshopja.10 000Ft felett ingyenes kiszállítás az ország egész területére. Célunk ügyfeleink minőségi kiszolgálása minimális árréssel. Legyen olcsó, ha már kötelező!

Amőba2000 Kft.  - online pénztárgépek

Amőba2000 Kft. - online pénztárgépek

Korszerű pénztárgépre van szüksége? Nálunk megtalálja! Termékpalettánk minden igényt kielégít, ha online pénztárgépekről van szó. Szolgáltatásaink keretén belül lehetőség van a lecserélni a kívánt pénztárgépet és az új pénztárgéppel kapcsolatos teljes körű ellátást i megoldjuk. Minden termékünk NAV által engedélyeztetve van. Ha Ön is szeretne hatékonyabb és gyorsabb munkát, válogasson bátran minőségi, online pénztárgépeink között. Mi biztosítjuk a lehetőséget a problémamentes munkavégzéshez, ezért a döntés az Ön kezében van! Nézzen körül honlapunkon, várjuk szeretettel!

ATC Aircom  pénztérgép webáruház

ATC Aircom pénztérgép webáruház

E-mailen és faxon is rendelhető használt pénztárgépek az ATC Aircom Kft.-től. Pénztárgép üzlet és szerviz Budapesten. Az EnterPrice rendszer a magán- és kisvállalkozások pénzügyi funkciókkal bővített számlázó és készletnyilvántartó szoftvere. A rendszer több éves fejlesztés és a felhasználói tapasztalatok folyamatos alkalmazása eredményeképpen napjainkra teljeskörű és rugalmas, a felhasználó igényeihez nagymértékben alkalmazható kereskedelmi-ügyviteli rendszerré fejlődött.

Copycon

Copycon

Cégünk a COPYCON Kft. 1992 óta az Irodatechnikai piac meghatározó szereplője. Folyamatosan azon fáradozunk, hogy tudnánk még többet tenni a már velünk kapcsolatban álló, illetve a leendő új ügyfeleinkért. A fenti célt szem előtt tartva igyekszünk időről időre új célokat kitűzni magunk elé. Örömmel értesíthetem önöket, hogy cégünk sikeresen megújulva, kibővített árukészlettel és új szolgáltatásokkal áll az Önök rendelkezésére.

Erdős - 2002

Erdős - 2002

A cég 2002 év elején alakult. Számítógépes rendszerfelügyelettel és számítástechnikai és irodatechnikai eszközök kereskedelmével, szervizével és kellékanyag ellátásával foglalkozik. A társaságunk célul tűzte ki az ügyfelek komplex irodai kiszolgálását. A cég jelentős volumenben értékesíti a saját készítésű személyi számítógépeket. A sikeres értékesítések alapján és a fokozódó lakossági igények kielégítésére 2003. őszén Csorna központjában megnyitottuk számítástechnikai szaküzletünket, majd 2004 tavaszán a jelenlegi helyre költözve kultúrált körülmények között, közel 120nm-en várjuk ügyfeleinket. Ezzel együtt bővítettük szolgáltatásaink körét is, digitális bolti mérlegek, pénztárgépek forgalmazásával, garanciális és garancián túli szervizével. 2007 elejétől cégünk az UTAX fénymásoló gépek forgalmazását és szervizét is megkezdte, illetve elindult papír-írószer kereskedésünk is.

Gem Irodatechnika

Gem Irodatechnika

A Gem Irodatechnika Kft a Gemsys, Muratec, Olympia teremékek márkaképviselete. Továbbá garanciális márkaszervize vagyunk a Develop másológépeknek, Tec és Geisha APEH engedélyes pénztárgépeknek. Munkatársaink folyamatosan képzik magukat, gyártói és szaktanfolyamokon sajátították el a gépek technikai ismereteit. Nyíregyháza ipari területén a Derkovits u. 132-136 szám alatt található cégünk, ahol az általunk forgalmazott gépek megtekinthetőek, kipróbálhatóak. Ha Ön kiváló terméket és megbízható szolgáltatást kíván, lépjen velünk kapcsolatba.

Intertechnika

Intertechnika

Több évtizedes állami vállalati működésű elektromechanikus irodagépes tapasztalatú múlt után, -1989-től önálló kft működési formában az erőteljesen elektronizálódó irodatechnikára és pénztárgéptechnikára, továbbá számítástechnikára és a digitális irodatechnikára fejlesztett a cég folyamatosan. Az előzőek szerint több éve az Intertechnika Kft. informatikai termékek széles skálájának forgalmazásával, garanciális- és azon túli szervizellátásával foglalkozik, -több jelentős márkát képviselő belföldi forgalmazó területi ( Dél-alföld illetve Békés Megye ) kizárólagos ill. nem kizárólagos partnercégeként.

Japan Cash Company

Japan Cash Company

Cégünk Japan Geisha pénztárgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója és márkaszervize. Viszonteladói és szervizhálózatunk révén jelen vagyunk Magyarország egész területén. A pénztárgépek mellett CAS digitális mérlegek, ZEBEX CCD és lézeres vonalkódolvasók, felhasználói szoftverek, kellékanyagok kereskedelmével is foglalkozunk. Kellemes japán hangulatú, klimatizált környezetben és kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk tisztelt ügyfeleinket. Tekintse meg ajánlatainkat és látogasson el Magyarország legszebb pénztárgép szaküzletébe.

Kanizsa-Copy  Kereskedelmi és Szolgáltató

Kanizsa-Copy Kereskedelmi és Szolgáltató

A KFT-t 2001. augusztusában két, több éve összekovácsolódott tulajdonossal és több millió forint alaptőkével alapítottuk. Cégünk, tapasztalt megbízható technikusokkal, jelentős alkatrész és kellékanyag raktárral, bemutató teremmel, szervizhelyiséggel, tehergépjárművel és megbízható anyagi háttérrel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a folyamatos munkavégzéshez szükséges feltételeket.Célunk nem az egyszeri nyereség, hanem az ügyféllel való sok évre kialakított kapcsolat , melynek révén KFT-nk jövője megalapozott.

Hirdetés
Konkoord

Konkoord

A Konkoord Kft. 1989-ben alakult. Igazán dinamikus fejlődésnek 1992 januárjától indult a vállalkozás, miután fő tevékenysége az irodatechnikai berendezések forgalmazása, kellék ellátása, és szervizelése lett. Rövid idő alatt az általunk képviselt írógépmárkának az elsőszámú hazai kiskereskedelmi forgalmazói lettünk és hasonló eredményeket értünk el a másológépek területén is. A vállalatok, vállalkozások számára a régóta jól csengő Konkoord márkanév továbbra is egy megbízható, biztos alapokon nyugvó vállalkozás. A megnövekedett lakossági informatikai igény egy fiatalos, lendületes, harsogó arculatot követelt. Ennek az igénynek a hatására informatikai üzleteink Megadrive néven váltak ismertté.

Micra-Metripond

Micra-Metripond

A MICRA-METRIPOND Kft 1991. decemberében alakult meg a spanyolországi CAMPESA S.A., valamint a hódmezővásárhelyi nagymúltú METRIPOND Mérleggyár összefogásával 12.000.000 Ft törzstőkével a METRIPOND Mérleggyár területén 15 fővel. Eleinte főleg bolti árszorzós mérlegekkel, illetve asztali és raktári mérlegek gyártásával, értékesítésével foglalkozunk. Későbbiekben a gyártmány választék szélesedett ipari jellegű mérlegek - hibrid mérleg, darabszámláló mérleg, húsipari, felsőpájás, illetve extralapos mérleg, valamint közúti hídmérleg gyártásával.

NCS Pénztárgép webáruház

NCS Pénztárgép webáruház

Az NCS Kft által forgalmazott pénztárgépek nyomtatóira cégünk 4 ÉV INGYENES garanciát biztosít. Több, mint 40 féle pénztárgép ÉVES KIOLVASÁSA igény szerint szervizünkben, vagy helyszínen az APEH előírásainak megfelelően.

Online kassza és pénztárgép

Online kassza és pénztárgép

Az új változásoknak köszönhetően a vállalkozások számára kötelezővé tették a pénztárgépcserét, amit minél előbb, augusztus 15-ig kezdeményezni kell. Az Országos Pénztárgéptechnikai Kft. kínálatában megtalálja azokat a termékeket, rendszereket, melyekkel a NAV online ellenőrzése megvalósulhat. Ha még Ön is a hagyományos pénztárgéppel dolgozik, itt az ideje, hogy lecserélje azt és átálljon az online pénztárgépekkel való munkavégzésre. Vegye figyelembe, hogy regisztrációs kód igénylésének folyamatát augusztus 15-e előtt indítsa el, különben a rendszer túlterheltsége miatt könnyen kicsúszhat a határidőből.

Online Pénztárgép Átállás

Online Pénztárgép Átállás

Igényeljen MOST online pénztárgépet! Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket/leendő Ügyfeleinket, hogy online pénztárgép megvásárlására megrendeléseket felveszünk! Rendeléseiket a címünkre elküldve adhatják le, vagy töltsék ki a lentebb található kapcsolati űrlapot, mellyel azonnal elkészül a megrendelés visszaigazolás. Kérjük, e-mail-ben, postai úton vagy személyesen küldjék vissza részünkre az aláírásukkal ellátott dokumentumot. Levelük mellékleteként csatolják a Ptgreg igénylő lap alapján benyújtott, és a NAV-tól visszakapott regisztrációs kódot (vonalkódos oldal) tartalmazó bizonylatot. Ezek beérkezése után rögzítjük megrendelésüket és ellenjegyezve visszaküldjük. Augusztus 31. után, az év végéig, a NAV regisztrációs kód felmutatásával továbbra is használhatják meglévő pénztárgépeiket, ellenőrzés esetén még nem szankcionálja Önöket az Adóhatóság!Szeptember 30-a után, szükséges a pénztárgép értékesítő által kiadott megrendelés visszaigazolás is!

Pécsi Számítógép- és Irodagép-technikai

Pécsi Számítógép- és Irodagép-technikai

Új és használt péztárgépek eladásával foglalkozunk. Új pénztárgépinkre személyre szabott fizetési könnyítést is tudunk biztosítani, valamint használt pénztárgépét megvásároljuk. (Amennyiben a gépben engedélyezett az adómemória csere.) Jelenleg négy megyében biztosítunk rendelkezésre állást több jelentősebb multinacionális cégnek. Közel ezer kasszára felügyelünk, ügyeleti rendszerben, napi 24 órában.

Pénztárgép

Pénztárgép

Megbízható és tapasztalt pénztárgépet forgalmazó céget keres? Ne is kattintson máshová, nálunk a helye! Cégünk több mint 18 éve foglalkozik minőségi olasz pénztárgépek értékesítésével, célunk, hogy ügyfeleinket minél hatékonyabban és mérsékelt áron kiszolgáljuk. Kérésére kész rendszereket is tudunk ajánlani, amelyek raktárkészlet-gazdálkodási és Áfa-s számlák előállítására alkalmasak. Igény szerint kimegyünk Önhöz és az árajánlatot is ingyen megcsináljuk! Garanciánkon belül biztosítjuk, hogy egy munkanapon belül a kiválasztott rendszert módosíthatja. Kell ennél több? Portfóliónkon belül válogathat új és használt, illetve régi pénztárgépek széles választéka közül. Keressen fel minket a tizenegyedik kerületben, vagy hívja kollégáinkat bizalommal.

Pénztárgép

Pénztárgép

Pénztárgép üzembe helyezése, pénztárgép javítása, pénztárgép átírása, pénztárgép programozása, pénztárgép éves zárása, pénztárgép karbantartása, pénztárgép jegyzőkönyvezése kiszállással is. Új szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Lehetőség nyílik pénztárgép bérlésre tetszőleges időtartamra. Újszerű pénztárgépeket kínálunk bérleti konstrukcióban. A rendelkezésre álló típus jelenleg az Euro-500Tx Handy. A készülék kaucióval havi bérleti díjért érhető el.

Tuti menü