Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest képes leírás - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu
részletek »

Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest
Keresés
Találatok száma - 25 db
AB Nyomtatvány

AB Nyomtatvány

Cégünk papír, író-, irodaszer és nyomtatvány nagykereskedelemmel foglalkozik, tehát csak viszonteladókat áll módunkban kiszolgálni. Honlapunk ennek megfelelően üzemel. Termékeinket terméklista formájában ismerhetik meg a látogatóink. Nagykereskedelmi áraink megismeréséhez kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeinken. Napjainkra több mint 500 viszonteladót szolgálunk ki az ország egész területén. 2004. nyarán megfeleltünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek, mely tovább tágítja lehetőségeinket. A nagykereskedelmi értékesítést Kővári István ügyvezető, Jóvér József kereskedelmi igazgató és Hornyák Balázs nagykereskedelmi raktárvezető irányítja.

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Jelenleg a pénztárgép szoftver piaci igényeknek megfelelő testre szabása a gyártó oldalon történik, de folyamatos teszteléssel közreműködünk, valamint Windows alapú felhasználói szoftverekhez illesztő programokat készítünk. A koreai Shin Heung Precision Corporation, a Cég, amely 1995 óta gyártja a pénztárgépeket (és nyomtatókat is) a Samsung Electronics Corporation számára, 2001-ben átvette a Samsung Electronics teljes pénztárgép divízióját, fejlesztőket, kereskedőket, valamint az értékesítési hálózatot. 2003/2004-ben több új modellel jelentek meg a különböző piacokon, új területeket is meghódítva.

AP CASH

AP CASH

Az AP Cash Kft több éves szakmai tapasztalattal, udvarias kiszolgálással, kényelmes és díjmentes parkolási lehetőséggel várja Önt. Fő profilunk a pénztárgépek forgalmazása, szervízelése és papír, írószer értékesítése. Cégünknek több típusú pénztárgépre van APEH engedélye, melyeket különböző külföldi és hazai partnerektől szerzünk be. A pénztárgépek üzemeltetéséhez szükséges kellékanyagok és irodai eszközök széles választékát is kínáljuk üzletünkben. Mindez jó minőségben és kedvező áron áll rendelkezésére, hogy ezzel is segítsük az Ön kényelmét és csökkentsük időráfordítását az árubeszerzésre.

Au Cash Kft. Webáruház

Au Cash Kft. Webáruház

Pénztárgépek, pénztárgép szalagok, festékkazetták, pénz számlálók, pénz vizsgálók és Digitális mérlegek széles választékával rendelkezünk. Pénztárgépek eladása és vétele teljes körű APEH ügyintézése átírása adómemória cseréje éves és teljes lezárása. Az általunk forgalmazott pénztárgépek: Aclas CED-BF88 Fiscal HP2s1 Fiscal Junior Euro 100Tx Euro 200Tx Euro 500Tx Euro 2100 Tec CF-177 Acsa és Tova digitális mérlegek 15 kg-os méréshatártól 30 kg-ig.

BCS Hungary

BCS Hungary

A BCS Hungary tevékenységi köre a közel két évtiezedes működése alatt jelentősen kibővült. Megoldásaink teljes egészében átfogják a vállalatok mobil számítógépes igényeit: az üzleti folyamatok elemzésével kezdjük, majd a megfelelő alkalmazás csomag és mobil számítógépek kiválasztása következik,. Rendszereink nélkülözhetetlen eleme a vezeték nélküli hálózat, amelyben az eszközeink észrevétlenül barangolnak, legyen az épületen belül vagy kívül, akár mozgás közben. A vállalati mobil rendszerek legkritikusabb eleme a hálózat és adatbiztonság, valamint a későbbi üzemeltetési és fenntartási költségeket meghatározó alkalmazás és eszközmenedzsment.

Best Office

Best Office

Rendkívül széles szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az írószer, irodaszer, papíráru, leporelló, nyomtatványok, irodatechnika, informatikai termékek és kiegészítők, higiéniai termékek, tisztítószerek, csomagolási anyagok, bútorok, reprezentációs élelmiszerek. Nagyon kedvező áron foglalkozunk tintapatronokat, tonereket, melynek forgalmazására külön webáruházat üzemeltetünk. Termékeinket országosan, ingyenesen házhoz szállítjuk és az igényeinek a legmegfelelőbb terméket kínáljuk Nagykereskedésként a fő profilunk cégek, végfelhasználók teljes körű cégellátása. Kérésre személyre szabott árakat, átutalásos, hitelezett fizetési lehetőséget adunk és egyedi igényit is kielégítjük. Ügyfeleinknek akciókkal, katalógussal kedveskedünk. Üdvözlettel: Best Office &Logistics Team Kft.

Címke-Pack

Címke-Pack

Társaságunk 2006 -ban alakult, fő profiljának a vonalkódtechnikai eszközök, rendszerek, illetve a nyomtatási kellékanyagok értékesítését tekinti. Alapvető feladatunknak tartjuk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, a vevői igényeket maximálisan kielégítő szolgáltatásokkal, minőségi termékekkel álljunk partnereink rendelkezésére, segítsük őket, ha bővítenének, változtatnának de nem biztosak a hogyanban. Szaktanácsadással állunk rendelkezésére az igényeinek legmegfelelőbb: - rendszer kiépítésében, - vonalkódnyomtató, - vonalkódolvasó, - hordozható adatgyűjtő, - szoftverek, - kellékanyagok kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

EconoPress

EconoPress

Nyomda , amely a nyomda i előkészítést is vállalva teljeskörű nyomda i szolgáltatást nyújt - ez az Econo-Press. Cégünk legkedveltebb nyomda i termékei: számla, menetlevél, egyéb ügyviteli nyomtatvány, post it termékek. Társaságunk több mint 10 éve, 1994-től tevékenykedik az íves ofszet technológiával előállított nyomtatvány ok piacán. 2006. évtől cégünk a több lábon állás jegyében az irodaszer forgalmazás piacára is belépett. Sikerességünket - a vállalati eredmény mellett - az ügyfelek elégedettségén keresztül mérjük. Társaságunk sikeresen megőrizte az első években szerzett nyomda i ügyfeleinek, több mint 90%-át. Tapasztalataink szerint az ügyfelek elégedettségét döntően az alábbi tényezők befolyásolják: -Kedvező ár -Rugalmasság, gyors ajánlatadás -Széleskörű nyomtatvány és irodaszer választék -Kiváló nyomda i minőség -Szállítási határidő pontos betartása.

Ident nssb

Ident nssb

Az Ident nssb Informatikai és Kereskedelmi Kft-t 1991-ben alapították a vonalkódtechnika ismert hazai szakemberei. A cég a kezdetek óta a Magyarországi automatikus azonosítási piac meghatározó szereplőjének számít. Alaptőkénk 33 millió forint, és a 2005 évi árbevételünk meghaladta a 600 millió forintot. Vállalatunk 20 fővel önálló telephelyen működik. Budapesten kívül Debrecenben is működik egy területi képviseletünk. Cégünk főként vonalkódtechnikai, Rfid, és más automatikus azonosítási eszközök, rendszerek forgalmazásával, telepítésével, szoftverfejlesztéssel, szervizszolgáltatással és az üzemeltetéshez szükséges kellékanyagok biztosításával foglalkozik. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk RF terminálos mobil rendszerek fejlesztésében, és üzemeltetésében. Vállaljuk az általunk szállított berendezések, és rendszerek illesztését, integrációját vállalatirányítási rendszerekhez (SAP, Oracle, stb.) Referenciaként partnereink között megtalálhatók a multinacionális vállalatok, ipari parkok áruházak, benzinkutak, közintézmények. Sok partnerünkkel közvetve állunk kapcsolatban viszonteladóinkon, illetve rendszerintegrátorainkon keresztül. Cégünk 1999. decembere óta ISO 9002 minősítő tanúsítvánnyal rendelkezik. Több neves külföldi cég képviseletét látjuk el Magyarországon, forgalmazzuk, és szervizlejük termékeiket.

Hirdetés
Kernel Group  - Dymo

Kernel Group - Dymo

Cégünk a Kernel Group 2003 kft. kiemelten a Dymo feliratozástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Bizonyára még Ön is emlékszik a régi tárcsás Dymo betűnyomókra. Ezekkel a gépekkel nagyon sokan készítettük el annak idején a címkét például a postaládára. Néhány évvel ezelőtt megjelentek ezen készülékek lényegesen modernebb változatai, az elektromos feliratozó-, címkézőgépek. Ennél az eljárásnál a címke hőtranszferes módszerrel készül: -a kazettában található festékszalagról a készülék ráégeti a szöveget a hordozó szalagra. A kész szalag hátoldaláról a fedőréteg könnyűszerrel eltávolítható, és az öntapadós címke a kellően száraz és pormentes felületre felragasztva időtálló feliratot eredményez. A Dymo családnak két különleges tagja van. Az egyik az M11-es ipari betűnyomógép. Ez képes alumínium- és rozsdamentes acélszalag megnynomására. A kész címke a gépbe beépített lyukasztóval lyukasztható a megfelelő rögzítéshez. A másik speciális készülék a LabelWriter etikettnyomtató. Ez a készülék saját magyar nyelvű szoftverrel rendelkezik. A gépet számítógéphez tudjuk csatlakoztatni, és a szoftver sablonjai segítségével tudjuk megszerkeszteni a szükséges címkét (pl. ékszercímke, feladói címke, levélcímke, videokazetta címke, vonalkód, névkitűző, stb.)

Minőségi pénztárpultok és polcrendszerek

Minőségi pénztárpultok és polcrendszerek

Az ITAB Budapest teljes körű üzletberendezési koncepciót kínál kiskereskedelmi szereplők részére. A standard polcrendszerek, melyek egyedi gyártású tartozékokkal különböző boltfajták szükségleteihez állíthatóak a piac legszigorúbb kritériumait is teljesítik. A vállalat kasszapultjai speciálisan a megrendelők igényei szerint készülnek. Integrált nehézállványzataik leginkább műszaki áruházakban keresettek. A vásárló ezen felül több féle vevőirányító rendszert is rendelhet.

Papír portál

Papír portál

1983 óta folytatjuk kiskereskedelmi tevékenységünket, mely felöleli az irodaszerek, irodai -és papíráruk, leporellók, nyomtatványok, pénztárgép-technika, iskola -és írószerek, valamint számítástechnikai kiegészítők stb. forgalmazását. Napjaink kihívásaira reagálva megnyitottuk webáruházunkat is, így ezentúl otthonából is kényelmesen leadhatja rendeléseit. Kínálatunkat folyamatosan változtatjuk, bővítjük. Jelenleg több, mint 19000 minőségi termék található kínálatunkban. Fő célunk, hogy minőségi terméket, minőségi szolgáltatást a kedvező árszinten megtartani, és a hozzáférést gyorsan, pontosan, megbízhatóan biztosítani.

PC Master

PC Master

Cégünk a PC Master Kft 1999-ben alakult családi vállalkozásként. Csongrádon számítástechnikai kiskereskedelmi üzletet működtetünk. Üzletünkben számítógépek, irodatechnikai készülékek, nyomtató kellékanyagok értékesítésével foglalkozunk. Budapesten 2000-ben megnyitottuk nagykereskedelmi raktárunkat, ahol a fő tevékenységi körünk a cégek ellátása nyopmtató kellékanyagokkal és egyéb irodai eszközökkel. 2004 óta internetes áruházat üzemeltetünk.

Pénztárgép center

Pénztárgép center

Cégünk a következő termékeket forgalmazza: pénztárgépek, mérlegek, vonalkód olvasó és nyomtató, árazó gépek, bankjegyszámlálók. Szervizünk közel 100 pénztárgép szervizelését vállalja, amit APEH engedéllyel rendelkező szakembereink végeznek. Szakembereink weboldalon vagy személyesen leadott megrendelésben rögzített paraméterek szerint a pénztárgépet felprogramozzák, beélesítik. Személyes átvétel esetén üzletünkben a bemutató készüléken a pénztárgép működését kollégáink ismertetik. A regisztrációt az Ön aláírásával igazolt adatközlő lapon küldjük az APEH felé, tehát a pénztárgép bejelentéssel sem kell fáradnia.

Pénztárgép szervíz Bp

Pénztárgép szervíz Bp

Vállalkozásokban, törvényes és hivatalos vásárlás lebonyolítása végett, pénztárgép beszerzése vált kötelezővé. A NCS Kft. jóvoltából megvásárolhatóak ezen hivatalos berendezési tárgyak, Különféle kiegészítők, programok, mérlegek, írógépek és kapcsolódó eszközök forgalmazásával is foglalkozik a cég, melyeket részletesen az interneten elérhető webshopjukban lehet megtekinteni, továbbá meg is rendelni az online felületről. Online pénztárgépek hivatalos szakszerű szervize is rendelkezésre áll az ügyfelek részére.

Pénztárszalag

Pénztárszalag

Pénztárgépszalag minden pénztárgép típushoz. Például: Euro, Aclas, Fiscal, Sam4s, Geisha, Tec, Samsung, Omron, Hugin Sweda. 8 év láthatósági garanciával, raktárról, minden mennyiségben vásárolhatsz hőpapírokat. Szoros csévéléssel, egyértelmű végjelzéssel, kínálunk pénztárgépszalagokat webáruházunkban. Szállítás 1-3 munkanapon belül. Telefon: 36 (20) 941-6683 Pénztárgépszalag minden pénztárgép típushoz. Budapest területén díjmentes szállítással, raktárról, minden mennyiségben rendelhetsz pénztárgépszalagot! pénztárgépszalag, pénztárszalag, pénztárgép, papírszalag, papír, hőpapír, nyomott hőpapír, hőtekercs, 1 példányos, 2 példányos, egypéldányos, kétpéldányos, thermo tekercs

Prior Cash Pénztárgéptechnika

Prior Cash Pénztárgéptechnika

Cégünk Budapesten az alábbi szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére: Pénztárgépek értékesítése, üzembe helyezése, javítása, APEH-ügyintézés, szervizelés akár helyszíni kiszállással is. Pénztárgép bérlés. Pénztárgép kellékanyagok, papírtekercsek, festékkazetták nagy- és kiskereskedelme. Számítógépes pénztárgéprendszerek telepítése. Mérlegek, kasszafiókok, árazógépek, bankjegyvizsgálók árusítása.

Tuti menü