Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest képes leírás: Redac - Vonalkód [2. oldal]
részletek »

Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest: Redac - Vonalkód [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Kellékek Alkatrészek, Szervízek Budapest
Keresés
Találatok száma - 25 db
Redac

Redac

Kis- és Nagykereskedelmi Szaküzletünk 90 %-os lefedettséget biztosít a nyomtatási kellékek palettáján, megközelítőleg 40 ezer féle irodai géptípust ellátva, mivel fontos számunkra, hogy lépést tartsunk termékeink egyre szélesebb körű skálájának kiszolgálásával. Cégünk fő profilja az újragyártott nyomtatópatronok, lézer tonerek, valamint a nyomtatáshoz szükséges kellékanyagok gyártása, forgalmazása. Nyomtatópatronjaink professzionális gépekkel és technológiával készülnek. Szaküzletünk célja a Minőség és a Megbízhatóság előtérbe helyezése, piacképes árainkkal, folyamatosan biztosított kedvezményeinkkel. Valamint fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink növekvő elvárásainak mind teljeskörűbben megfeleljünk. Továbbá, Vásárlóink precíz és pontos kiszolgálásával szeretnénk olyan magas szintű szolgáltatást nyújtani, mely által irodai illetve otthoni nyomtatási gondjai nem problémát, hanem egy egyszerű és könnyen megoldható feladatot jelentenének.

SCH-ps

SCH-ps

Mindazok, akik társaságunknak készpénzkezelési megoldásokra adnak megbízást, bizalmat tanúsítanak irántunk - a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a bizalmat szilárd alapokra helyezzük. Ehhez a bizalomépítéshez három alappillért állítottunk fel. A bizalom első pillére: 1. Kizárólag minőségi, megbízható termékeket forgalmazunk. Az 1997-ben alakult SCH-ps Kft. 2002-től a bankjegyfeldolgozás területén világelső, német Giesecke &evrient cég minőségi berendezéseinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. E bankjegyvizsgáló, bankjegyszámoló gépek kimagasló biztonságot nyújtanak mindazoknak a vállalkozásoknak - üzleteknek, bankoknak, kaszinóknak stb. -, amelyek jelentős mennyiségű készpénzt forgatnak tevékenységük során. 2002-ben kezdtük el az ugyancsak világmárkának számító Aerocom csőposta-berendezések tervezését és kivitelezését Magyarországon. 2009-től minden képviseleti jogot cégünk kapott meg. Ez a minőségi eszköz kiváló kiegészítője lehet a készpénzkezelési rendszernek, de mindenfajta egyéb irodai dokumentum kézbesítésére is alkalmas. 2009. márciusától a német NGZ érmefeldolgozó rendszerek képviseleti joga is az SCH-ps Kft. kezébe került, nem csak Magyarországon hanem Szlovákiában, Ulrajnában és Romániában is. Az SQS pénzszállító táskák palettájával is bővült cégünk termékköre 2009 márciusától.

Simon Cornwill

Simon Cornwill

Az Simon Cornwill Kft. automatikus azonosítási megoldásokat kínál a kereskedelem, raktározás, gyártás, szállítmányozás és a logisztika minden területére. Tevékenységünk az eszköz eladástól a rendszerintegrációig terjed. Eszközkínálatunk tartalmazza a világ vezető gyártóinak termékeit; kiemelten: vonalkódolvasók, nyomtatók, mobil terminálok, WLAN hálózatok és adatgyűjtők, címkefelrakók, RFID eszközök. A neves gyártóktól � ZEBRA, SYMBOL, DATALOGIC � származó, megbízható és kiváló minőségű termékek biztosítják az ÖN és a mi sikereink alapját.

Toner

Toner

A 100%-ban magyar tulajdonú társaságunk 17 éves megalakulása óta, egyre többen bízzák ránk a mindennapos irodaellátás feladatát. Milyen előnyökkel jár az Ön számára, ha a Papirosz Kft-től szerzi be irodaszereit? 24 órás kiszállítás az ország egész területén. Csökken a beszerzésre fordított idő, mert mindent megtalál nálunk, amire az irodában szüksége lehet. Csökken az Ön irodai költsége, mert áraink versenyképesek. Gyorsabb, kellemesebb lesz az Ön munkája, mert kínálatunk összeállításánál a legkorszerűbb termékeket válogattuk ki. Optimálisabb feltételekkel vásárolhat, mert az Ön számára egyedi konstrukciókat dolgozunk ki. Otthonosabb környezetben dolgozhat, mert szakértőink segítenek Önnek irodája berendezésének megtervezésében. Gyorsabban jut a megrendelt áruhoz, mert rövid határidővel házhoz szállíttjuk azt. Kizárólag megbízható minőségű termékeket forgalmazunk, melyek rendelkeznek gyártói illetve forgalmazói minőségi garanciával, cégünk pedig ISO 9001-es minőségi tanúsítvánnyal.

Tóth & T

Tóth & T

Cégünk fő profilja pénztárgépszalagok nagykereskedelemben történő értékesítése. Célkitűzésünk, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagból gyártott pénztárgépszalagokkal szolgáljuk ki partnereinket. Palettánkon minden pénztárgéptípushoz és nyomtatóhoz megtalálja a megfelelőt, akár egyedi méretben is. Az általunk forgalmazott pénztárgépszalagok megfelelnek a mindenkor érvényes APEH és a pénztárgép gyártók előírásainak.

Vonalkód Centrum

Vonalkód Centrum

A Vonalkód Centrum Kft. az automatikus azonosítás (vonalkód és RFID) és a vállalati mobil számítástechnika területén informatikai rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. 1998 óta dolgozunk a magyarországi AutoID piacon. Az elmúlt időszak alatt mind partnereink száma, mind tevékenységi területünk jelentősen kibővült. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően immár két helyen, Budapesten és Szegeden is elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára. A sokéves tapasztalatszerzés során nemcsak a forgalmazott termékekkel kapcsolatos ismereteink mélyültek, hanem megismerhettük a különféle mobil adatgyűjtős rendszerek fejlesztésének, bevezetésének és üzembe helyezésének minden fortélyát. Ügyfeleinknek nagy biztonságot nyújt, hogy komplett kulcsrakész rendszereket tudunk kivitelezni a WLAN infrastruktúra kialakításától - a szoftverfejlesztésen keresztül - az üzemeltetési és bevezetési szolgáltatásokig. Ennek köszönhetően minimalizálhatóak a több beszállító által szállított hardver és szoftver elemek közötti kompatibilitási problémákból eredő kockázatok és problémák. Az általunk forgalmazott eszközökre jellemző a robusztus kialakítás, az integrált vonalkód/RFID olvasó, az épületen kívüli használhatóság és a ritka meghibásodás.

Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók - DunaPiac

Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók - DunaPiac

Vonalkód nyomtatót vagy olvasót, esetleg munkaállomást keres? Netán egy Panasonic Toughbookot szeretne vásárolni? Akkor nálunk jó helyen jár! Oldalunkon megtalálja a legjobb toughbookat, munkaállomásokat, felsőkategóriás asztali számítógépet, vonalkód nyomtatókat, olvasókat és kiegészítőiket. Dunapiac.hu - Mérnöki informatikai termékek széles választékban!

Vonalkód Rendszerház

Vonalkód Rendszerház

Informatikai rendszerek bevezetése során a rendszerből kinyerni kívánt információk meghatározása és a rendelkezésre álló adatok körének felmérése alapvető tervezési feladat. Az adatok begyűjtése - amely idő és költségigényes - kompromisszumokra kényszerít: az optimális információ helyett csak elegendő információ nyerhető ki, de ennek érdekében minden adat helyett csak az ésszerű költséggel elérhető adatokat kell begyűjteni. Az információs rendszer hatékonyságát az elegendő információnak az ésszerű költséggel való összevetése mutatja. Az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák ennek a hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése kis hibával, a folyamat minél több pontjáról - kis emberi közreműködéssel, ezáltal alacsony költség mellett. Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek - akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki - termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

Tuti menü