Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Kellékek, alkatrészek, Szervízek Vidék képes leírás - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu
részletek »

Pénztárgép - Kellékek, alkatrészek, Szervízek Vidék - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Kellékek, alkatrészek, Szervízek Vidék
Keresés
Találatok száma - 16 db
Federoll

Federoll

Immáron a magyar piacon is a IBM által bevizsgált és elfogadott alapanyagokból készülő, egyedülálló minőségű HŐ és normál papír, mely hathatós segítséget nyújt a rosszminőségű hőpapírok által tönkretett hőnyomtatók ellen. A termék kimagasló minősége és egyedülálló tulajdonságai a magyar papírpiac megreformálásának kezdetét jelenti. Már elérhető a világ minden országában egyedülállóan elismert IBM papírtekercsek teljes termékskálája itthon is!

Grosco

Grosco

A Grosco Kft. professzionális szintű megoldásokat kínál a számítástechnikai, banktechnikai illetve irodatechnikai tisztítási feladatokra, beleértve extrém eseteket is, mint például a graffiti eltávolítása a bankautomatákról, illetve a nyomtatók gumigörgőinek felületregenerálása. A speciális tisztítófolyadékok teljes mértékben környezetbarátok és az egészségre ártalmatlanok. Magas tisztítási hatásfokuk a narancshéjból kivont narancsterpentinnek köszönhető. Agresszív, maró hatású illetve kellemetlen szagú összetevőket nem tartalmaznak. Tisztítóhatásuk lényegesen jobb, tartósabb, kíméletesebb mint az alkoholé illetve más agresszív tisztítószereké. Az antibakteriális és antisztatikus hatást a megtisztított felületek 6-8 hétig megőrzik. A tisztítófolyadékok nem okoznak zárlatot, kifejezetten a mikroelektronikai, illetve finommechanikai berendezések tisztítására lettek kifejlesztve.

HB Produktív

HB Produktív

A HB Produktív Kereskedelmi Betéti Társaság 2004-ben alakult meg, mint családi vállalkozás. Legfőbb célunk a megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása, ezért folyamatosan új termékekkel, termékcsoportokkal, illetve néhány szolgáltatással is bővítettük tevékenységi körünket. Cégünk hatalmas áruválasztékkal dolgozik, ügyfeleink közel 5000 termék közül választhatnak. Beszállítóink elsősorban megbízható, ismert hazai gyártók , importőrök.

Izsák Pénztrágépszervíz

Izsák Pénztrágépszervíz

Pénztárgépek, digitális mérlegek forgalmazása - RÉSZLETRE IS!- Pénztárgép átírások, javítások adómemória cserék, mérleg hitelesítése, javítása- Pénztárgép papírtekercsek, festékkazetták, árazógép szalagok - egyedi nyomott is! Pénztárgép átírások, javítások adómemória cserék, mérleg hitelesítése, javítása- Pénztárgép papírtekercsek, festékkazetták, árazógép szalagok - egyedi nyomott is!

MikroLan

MikroLan

A MikroLAN Kft. 1990 -ben alakult, mint a 3M hivatalos nagykereskedője. Megalakulás óta termékpalettánk lényegesen kibővült. Ma már a 3M mellett az AVERY, Zweckform, EMTEC, Rexel - Acco - Nobo, Stendform, Xerox termékek nagykereskedői vagyunk. Kötészeti és laminálási termékek teljes palettáját közvetlen, saját importból szerezzük be. Saját importból származó termékek palettáját folyamatosan bővítjük.

Nagy-Papír Bt.

Nagy-Papír Bt.

Tevékenységünket 1990-ben kezdtük majd 2005-ben átalakulás következett, és családi vállalkozásban folytattuk. Elsődleges célunk az volt, hogy a piacnak megfelelő minőségű és árfekvésű termékeket gyártsunk. Cégünk fő tevékenységi köre a pénztárgépszalagok, árazó szalagok, etikett és vonalkód címkék gyártása valamint több papíripari termék forgalmazása.

Office market

Office market

Irodaszer, írószer, irodai kisgép, laminálógép, spirálozógép, nyomtató, patron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, projektor, vetítő vászon, parafa tábla, mágneses törölhető tábla, flipchart tábla, webáruházunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet. Online rendelés házhozszállítással. Amire Önnek az irodában vagy otthonában szüksége lehet, nálunk megtalálható minden! Amit az OfficeMarket.hu Irodaszer webáruházunk kínálni tud Önnek ! - Áruházunkban csaknem 12.000 ezer termék közül válogathat. - Élő chat segítség nyújtást tudunk biztosítani a vevőink érdeklődőink számára. (Önnek nem kell mást tenni csak a (Kérdezze munkatársunkat élőben) ikonra kattintani és mi megspóroljuk önnek telefonköltségét a termék érdeklődésével, rendelésével kapcsolatosan) - Folyamatos Akciókkal várjuk minden Kedves Vásárlónkat és Látogatóinkat. - Házhoz szállítás az Ország egész területére! Minőségi termékek versenyképes árakon!

Olcsó pénztárgép és szerviz

Olcsó pénztárgép és szerviz

Olcsó pénztárgépek nagy választékban raktárkészletről. Olcsó pénztárgép bérlési lehetőséggel várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Pénztárgép vásárlásához vagy bérléséhez elegendő az oldalunkon kitölteni az adatlapot és elküldeni a részünkre. Mi felhívjuk Önt a saját költségünkön és tájékoztatjuk a pénztárgép vásárlás vagy bérlés feltételéről és menetéről. Foglalkozunk még használt pénztárgépek értékesítésével, amelyre fél év garanciát is vállalunk. Budapesti és kecskeméti üzleteinkben foglalkozunk pénztárgép szervizeléssel. Főbb tevékenységeink: pénztárgép üzembe helyezés, telephely programozás, fejléc módosítás, ÁFA programozás, évi leolvasás stb.

Pénztárgép Bolt

Pénztárgép Bolt

A POG Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Jogelődjeivel 1992 óta működik Magyarországon, az Irodatechnikai Vállalat egyik regionális cégének jogutódjaként jött létre olyan céllal, hogy a hazai mikro-, kis- ,és középvállalatok területén nóvumnak számító pénztárgéptechnikai szolgáltatásokat honosítson meg. Munkatársaink a pénztárgéptechnika, benzinkút-, vonalkódos-rendszerek és IT szolgáltató szegmensében a régió több megyéjében is készítettek már olyan alkalmazásokat amelyek üzleti koncepciójától, a fejlesztési feladatok ellátásán keresztül a megszületett termék piacra vitelével bezárólag teljes projekteket jelentettek. Ezen feladatok elvégzése alkalmával a technológiai ismeretek folyamatos gyarapítása mellett jelentős piaci ismereteket, és a környező régiók közötti jelentős üzleti lehetőségeket rejtő párhuzamok és eltérések feltérképezésében releváns információkat sikerült gyűjtenünk. A hazai védettség alatt álló fejlesztéseinkkel a legmodernebb, és a péntárgéptechnikai eszközök folyamatos fejlesztésével arra törekszünk, hogy nagykereskedő és egyedi ügyfeleink számára a lehető legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani. Szakmai és kereskedelmi kapcsolataink szorosabbá tételéhez pedig a legalkalmasabb IT megoldásokat biztosítsuk.

Hirdetés
Pénztárgép szalagok - Azimex Kft

Pénztárgép szalagok - Azimex Kft

Azimex Kft Az Azimex Kft. 1997-ben alakult. 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás. A vállalatunk tevékenysége: papír- és nyomdaipari termékek előállítása és feldolgozása, saját gépparkunkkal. Majd ezen termékek értékesítése és közvetlen kiszállítása kereskedelmi logisztikai hálózatunkkal történik. Jelenlegi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, az alábbi termékek helyi előállítását: Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő ? hatékonyan, költségtakarékosan. Cím: 2800 Tatabánya, Mészáros út 4. Tel: 06-34/314-110, 06-34/311-592 Fax: 06-34/300-039 E-mail: azimex@t-online.hu Ügyvezető: Szatmá ri Gábor               20/941-10-47

Pénztárgép szervíz

Pénztárgép szervíz

Nagy múlttal rendelkező pénztárgép szerviz várja új és leendő ügyfeleit folyamatosan változó pénztárgép és mérleg akciókkal. Kínálatunkban egyaránt megtalálható új és használt pénztárgépek és mérlegek. Elsőként nálunk bérelhetett pénztárgépet rövidtávra, vagy akár határozatlan időre. Ügyfelein mindig számíthattak ránk akár telefonos problémamegoldás tekintetében is. Szervizünk felkészült az azonnali problémák megoldására, partnereink azonnali kiszolgálására, mind pénztárgép vásárlás esetén, mind pénztárgép szerviz tekintetében. Termékeinket azonnal, raktárkészletről vásárolhatja meg tőlünk.

Pénztárgép Szerviz Kft.

Pénztárgép Szerviz Kft.

A Pénztárgép Szerviz Kft. 1995 áprilisában alakult meg Kecskeméten. Az évek során cégünk megerősödött, törzstőkénk növekedett. Valamennyi pénztárgépünk rendelkezik APEH engedéllyel. Jelenlegi tevékenységi körünket, termékpalettánkat bővítjük, folyamatosan újabb termékeket tudunk ajánlani vevőink számára, amelyek olcsóságukkal és megbízhatóságukkal méltán lettek közkedveltek. Megkezdtük motoros futárszolgálatunkat. Ennek keretében telefonos hibabejelentés után a helyszínen javítják meg motoros angyalaink a pénztárgépeket.

Pénztárgépszalag a gyártótól

Pénztárgépszalag a gyártótól

Üdvözöljük a Szolnoki Nagy Papír Bt. pénztárgépszalag webáruházában! Áruházunkban korrekt árakon találja meg termékeinket, úgy mint hő tekercsek, egy és két példányos szalagok, faxokba való tekercsek.Ha nálunk vásárol, magyar munkahelyeket, magyar embereket támogat, ez sem utolsó szempont. Vásároljon magyar terméket!

Pikres

Pikres

APEH engedélyes pénztárgépek (új és használt) adása, vétele, javítása, szervizelése, karbantartása. Bankkártyaleolvasó terminálok, benzinkutas pénztárgéprendszerek telepítése. Banktechnikai eszközök pl.: bankjegyszámológépek, érmerolnizók, naplózó gépek javítása. Postatechnikai berendezések - bizonylatérvényesítők, levél- és csomagmérlegek, kötegelő és kötöző gépek -, faxok, írógépek, fénymásolók, asztali számológépek, számítógépek értékesítése, javítása, kellékanyagok forgalmazása.

SC-SCAN

SC-SCAN

Az SC-SCAN Kft. automatikus azonosítási MEGOLDÁSOKAT kínál a kereskedelem, raktározás, gyártás, szállítmányozás és a logisztika minden területére. Tevékenységünk az eszköz eladásától egészen a rendszer integrációjáig terjed. Eszközkínálatunk tartalmazza a világ vezető gyártóinak termékeit: vonalkód olvasók, nyomtatók, mobil terminálok, WLAN hálózatok és adatgyűjtők, címkefelrakók, RFID eszközök. A neves gyártóktól - Zebra, Symbol / Motorola, Datalogic, Cognex - származó, megbízható és kiváló minőségű termékek biztosítják az ÖN és a mi sikereink alapját. Cégünk személyre szabott tanácsadással segíti feltárni az Ön cégében rejlő lehetőségeket. A konzultációk során közös célunk lehet például a hatékonyság növelése, a termelés, az áru- és termékkészlet, valamint az eszközállomány nyomon követése, a vállalati-, logisztikai folyamatok és a gyártás minőségének javítása, dokumentálása. A kitűzött CÉLOKAT és FELADATOKAT egy határidőzött és költségvetéssel bíró, projektvezető által felügyelt szoftverszállítással, fejlesztéssel, ERP integrációval, hardver beszállítással és üzembe helyezéssel, komplett projektként oldjuk meg. A megvalósult beruházás felügyeletét, folyamatos üzemelésének biztosítását tapasztalt és folyamatosan képzett szakembereink biztosítják.

Vercomp Informatikai

Vercomp Informatikai

Cégünk elődje, a Volán Elektronika 1976-tól szerepel a számítástechnikai és irodatechnikai piacon. 1989-ben alakultunk át Kft-vé. Forgalmunk PC hardver, nyomtató és másológép eladásokból, szolgáltatásokból tevődik össze. A szolgáltatások kezdetben szerviz és karbantartási tevékenységet jelentettek, napjainkban pedig nagy szerepet kap a számítástechnikai és irodatechnikai rendszerek kialakítása, hálózatok telepítése, eszközök bérbe adása. Kihelyezett vagy távfelügyeleti munkatársakkal rendszerfelügyeleti tevékenységet látunk el. Több nemzetközi gyártó termékeit forgalmazzuk viszonteladóként. A VERCOMP Kft megalakulása óta legfontosabb feladatának tekinti ügyfelei teljes körű kiszolgálását. Ezen fontos cél eléréséhez hardver és szoftver értékesítésen túl mindenre kiterjedő szerviztevékenység szükséges. Szervizünkben jelenleg kettő szervizmérnök és kettő szervizműszerész dolgozik. 4 db szervizgépkocsival és rádiótelefonnal biztosítjuk a gyors megjelenést és elérhetőséget. Elsősorban komplex rendszerek konfigurációját, installációját végzik. Feladatuk továbbá a szervizügyelet ellátása, lokális hálózatok tervezése és üzembe helyezése. Irodatechnikai szolgáltatásaink közé tartozik a másológép és nyomtató szerviz és kereskedelem. Elsősorban SAMSUNG, Sharp és HP berendezéseket forgalmazunk.

Tuti menü