Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Rendszerek képes leírás - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu
részletek »

Pénztárgép - Rendszerek - Pénztárgép, számlázó program.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Rendszerek
Keresés
Találatok száma - 26 db
Adrenalin Szoftverház

Adrenalin Szoftverház

Cégünk 1997 óta szoftver fejlesztéssel és tanácsadással, valamint hardver értékesítéssel foglalkozik. Innovatív, ügyfélorientált megoldásokat kínálunk a kereskedelem szinte összes szakterületére. Oldalunkon megismerheti szoftvereinket, árajánlatot állíthat össze, vagy meg is rendelheti a kiválasztott termékeket. Reméljük hamarosan Önt is a partereink széles körében üdvözölhetjük! Cégünk az 1997 óta eltelt idő alatt számos programejlesztést készített, főleg kereskedelmi egységek részére. Kisebb ún. egyszemélyes boltoktól, akár nagyobb bolthálózatok teljes kereskedelmi folyamatait le tudjuk fedni szoftvereinkkel. Nagyobb bolthálózatok használják az AdreCenter Központi Kereskedelmi Rendszerünket, mellyel írányíthatják saját boltjaik áruválasztékát és árait, valamint információkat kaphatnak a különféle egységeik (kisker, nagyker) forgalmáról, készletéről. A boltokban az AdreCash Vonalkódos Kereskedelmi Renszert lehet használni, mely többfajta pénztárgéppel képes együttműködni, így a bolt forgalmához illeszkedően lehet a különböző árfekvésű kasszákból válogatni.

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Megalakulásunkat követően kitartó munkával folyamatosan növeltük értékesítésünket. Vásárlóinkat folyamatos szaktanácsadással támogatjuk, amelynek a hosszú ideje végzett munka során megszerzett technológiai tudás az alapja. Ügyfeleink elégedettségét munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége biztosítja.

ASM-Vezérléstechnika

ASM-Vezérléstechnika

Cégünk jelenlegi formájában 2006 márciusa óta működik a felhasználói elektronika, automatizálás és vezérléstechnika területén. Fő profilunk egyedi és kissorozatú mikroprocesszoros vezérlések, célgépek, egyedi elektronikus és PLC-s vezérlések, elektronikus készülékek tervezése és kivitelezése. A legtöbb tapasztalatot a Freescale/Motorola S12 mikrovezérlő család 812A4-es, E128-as és C32-es tagjaival és a Tibbo EM-202 ethernet moduljával szereztük. Erősségünknek gondoljuk egyedi problémák komplex megoldását reális áron. Teljes projekteken kívül részfeladatokat is szívesen vállalunk, mint elemzés, tanácsadás, elektronikai-logikai kapcsolás tervezés, méretezés, digitális áramkörök, analóg mérések, kijelzők, nyomtatók, távjelzők, továbbá nyomtatott áramköri lap (nyák-)tervezés, EPROM és EEPROM programozás, műszaki dokumentáció készítés, stb.

Bull Magyarország

Bull Magyarország

A Bull bemutatta bullx szuperszámítógépét, az első olyan Európában tervezett eszközt, amelyet kifejezetten az extrém teljesítményt igénylő alkalmazások futtatására fejlesztettek ki. A fejlesztést a Bull szakértő csapata kiemelt ügyfeleivel szoros együttműködésben végezte. A bullx nagy lépés a vállalat stratégiai célja, az európai vezető hely, világszinten pedig az első három hely egyikének megszerzése felé az extrém teljesítményű számítástechnika piacán. A bullx segítségével az innovatív kutatások egyszerűbbé és gyorsabbá válnak minden kutató vállalat és laboratórium számára.

Cardnet Kártyarendszerek és -szolgáltatások

Cardnet Kártyarendszerek és -szolgáltatások

Fő tevékenységi körünk a fizetési és ehhez kapcsolódó elektronikus tranzakciók lebonyolítása. E területen rendelkezésünkre áll a szükséges tudás, tapasztalat, valamint hardver és szoftver eszközök, amelyek együttesen teljes körűvé teszik a Cardnet szolgáltatásait. Szolgáltatásaink heti 7 napban és napi 24 órában elérhetők országszerte, illetve a szomszédos országokban több millió ügyfél számára, több mint 12.000 ponton.

Compuworx Informatikai ZRt.

Compuworx Informatikai ZRt.

A Lipmann cég NURIT 2085 POS terminálja képes elfogadni mind a hagyományos bankkártyákat, mind a chippel ellátott kártyákat, valamint képes SAM modulokat kezelni. Azoknál a megoldásoknál ahol a mobilitás fontos követelmény, a GSM porton keresztül kommunikáló NURIT 3010-es terminált ajánljuk. Ha olyan megoldás érdekelné, ahol a kártyahasználathoz aláírást is szeretne ellenőrizni, akkor önnek a Nurit 8000-re van szüksége.

Ecr-Trade Pénztárgép Kft.

Ecr-Trade Pénztárgép Kft.

Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet. Vállaljuk a készülékek üzembe helyezését, javítását, karbantartását. Üzletünkben működés közben összehasonlíthatja, és megvásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb készüléket. Ha már egyszer kötelező, akkor legyen megfelelő!

Flexys

Flexys

A páratlan dinamikával fejlődő informatikai piacon immár tizennégy éve tevékenykedő cégünk neve ismerősen cseng, hiszen a sokéves együttműködésnek köszönhetően az ágazat számos szereplőjéhez szoros kapcsolat fűz bennünket. Tapasztalataink szerint a hosszan tartó üzleti siker a partnerek eredményes munkáján és bizalmán alapszik. Programcsomagjaink folyamatos továbbfejlesztésével, illetve szakértői támogatásával is azon fáradozunk, hogy ezt a bizalmat megőrizzük. Meggyőződésünk, hogy a jó üzleti viszonyban fontos szerepe van a pontos tájékoztatásnak is, ennek érdekében megújult honlapunkon összefoglaló információkkal igyekszünk szolgálni termékeink, illetve tevékenységünk fontosabb részleteiről.

HostWare

HostWare

1988-ban a cég alapítói integrált szállodai szoftver kidolgozását tűzték ki célul. Két év alatt a HostWare Projekt Team elkészítette a szoftver rendszert, amelynek forgalmazására a team munkatársaival megalakult 1990. december 1-jén a HostWare Kft. A rendszer lefedi a szállodai-, éttermi-, készlet- és pénzügyi területet. 1998-tól kidolgoztuk teljes szoftver választékunk SQL adatbázison működő windows változatát, melyet 2000. januárjától forgalmazunk. 2007-ben jelent meg a 7-es verzió. Jelenleg több mint 700 helyszínen működik HostWare programcsomag. Ebből 390 szálloda és 180 étterem.

Hirdetés
Integ

Integ

Az Integ Rendszerház Kft-t azért hoztuk létre, hogy a magas szintű informatikai rendszer integrációval, és annak felügyeletével, megbízható partnerei lehessünk mindazon vállalkozásoknak, amelyek előnyben részesítik az egyszerű megoldást a kereskedelmi és ipari rendszerek szövevényes világában. Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, amikor egy nagyobb beruházás lebonyolítása során több céggel kellett kapcsolatba kerülnie, melynek kapcsán különböző, terhelő folyamatokat kellett koordinálnia, esetleg olyan dolgokban döntenie, melyeket szívesebben bízott volna szakemberekre.

ITV Dimenzió

ITV Dimenzió

A rendszerváltás ezt a vállalatot sem hagyta érintetlenül. 1988-ban megkezdődött a privatizáció. 1989. május 26-tól ITV-Dimenzió Kft. néven működik. Ekkor alapvetően pénztárgépek és számítógépek szervizelésével foglalkozott a cég. 2002 augusztusában bekövetkezett tulajdonosváltás hatására kibővült a szolgáltatási körünk. Azóta szoftverfejlesztéssel, rendszerkiépítéssel, hardver- szoftverértékesítéssel és fénymásológép, valamint pénztárgép eladással, szervizeléssel foglalkozunk, annak köszönhetően, hogy a Konica Minolta és a Fasy termékek kizárólagos hivatalos márkakereskedése vagyunk Vas megyében. Ezen kívül saját fejlesztésű rendszereket is kialakítottunk a kereskedők és a vendéglátóipar számára.

JUTA-Soft

JUTA-Soft

Cégünk már több, mint 16 éve foglalkozik a JUTA-Raktár készletnyilvántartó-számlázó program fejlesztésével. A programunkat a több száz felhasználó visszajelzései, kívánságai alapján folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan tudjanak dolgozni, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyszerű kezelésre, az átlátható képernyőkre és a felhasználók maximális kiszolgálására. Cégünk részfeladatok megoldásától a kulcsrakész rendszerek szállításáig minden igényt ki tud elégíteni beleértve a vonalkód technikai eszközöket, APEH engedélyes pénztárgépeket, számítógépeket és számítógép perifériákat (nyomtatók, szkennerek stb.), címkenyomtatós árszorzós mérlegeket.

Komplett pénztárgép és számlázó rendszerek

Komplett pénztárgép és számlázó rendszerek

Cégünk az élelmiszer kereskedelem területén kínál teljes körű szolgáltat. A legkisebb bolti kasszarendszertől a legnagyobb nagykereskedésekig rendelkezünk referenciákkal és saját fejlesztésű szoftverekkel. Szándékunk a jövőben a non-food terület felé nyitni, kereskedelmi vonalon. Vonalkód rendszereinket több száz helyen használják az országban. Célterületünk a kereskedelem, de rendelkezünk bérszámfejtő, HR és munkajogi, cafetéria szoftverekkel. Az említett területeken szolgáltatunk is. Kereskedelmi információs rendszereink segítik a vezetőket a döntésekben, a gyors reagálásban, a hatékonyság növelésében.

Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

A Kulcs-Pénztárgép csomaggal Ön egy komplett kereskedelmi rendszer előnyeit élvezheti. A rendszert azok részére fejlesztettük ki, akik törvényi előírás alapján pénztárgép használatra kötelezettek, mégis szeretnék az üzlet aktuális forgalmát tételesen nyilvántartani, illetve időt szeretnének megtakarítani. Használjon pénztárgépet a mindennapi munka során anélkül, hogy a készletnyilvántartás vagy a számlázás plusz munkát jelentene az Ön számára. Ez a Komplex rendszer kis és közepes üzletek értékesítési munkájában nyújt segítséget a gyorsaságával, pontosságával, megbízhatóságával.

Matrix éttermi rendszer

Matrix éttermi rendszer

Célunknak tekintjük, hogy professzionális termékeinkkel és szolgáltatásainkkal a háttérből biztosítsuk a forgalomnövelés és ellenőrzés technikai feltételeit. Utóbbi garanciát nyújt arra, hogy növekvő bevétele valóban az üzlet nyereségeként jelenjen meg. Rendszereink belesimulnak a mindennapi munkamenetbe, és észrevétlenül szolgálják a gyorsabb munkavégzést. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy a vendéglátóiparban a legkisebb kiesés is bevételvesztést, ügyfél-elégedetlenséget okoz, feladatunknak tekintjük, hogy a hibák számát minimalizáljuk, az elkerülhetetlen problémát pedig a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk.

MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.

MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.

Az MBPORTAL az MBSOFT Kft. olyan egyedi webkeretrendszer fejlesztése, amely az Ön cégének minden egyes internettel és weboldallal kapcsolatos igényét maradéktalanul kielégíti. Portálrendszerünk segítségével naprakész információkkal töltheti fel jövőbeli igényeknek is megfelelő, egyszerű kezelést biztosító, az új évszázad elvárásaihoz alkalmazkodó design elemeket tartalmazó és jól áttekinthető weboldalát, melyet nemcsak a felhasználók, hanem a nemzetközi keresők indexelő robotjai is előszeretettel fognak látogatni.

Mind System Consulting

Mind System Consulting

A Mind System Kft. testre szabott megoldásokat kínál az alábbi területek mindeggyikére. Az előparaméterezett rendszereink tartalmazzák mindazt a funkcionalitást, amelyek az Ön cége mindennapi működéshez szükségesek. Iparági megoldásaink olyan további értékeket nyújtanak az Ön vállalata számára, amely lehetővé teszi a hazai piaci viszonyokhoz való gyors alkalmazkodást, az optimális, korszerű üzleti folyamatokat, azaz a versenyképesség növelését.

Tuti menü