Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénztárgép - Rendszerek képes leírás: MolSoft - ZebraSoft [2. oldal]
részletek »

Pénztárgép - Rendszerek: MolSoft - ZebraSoft [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penztargep.tlap.hu » Pénztárgép - Rendszerek
Keresés
Találatok száma - 26 db
MolSoft Informatika

MolSoft Informatika

A MolSoft Bt. alapítói egyéni vállalkozóként 1993 óta foglalkoznak áruforgalmi és ügyviteli rendszerek fejlesztésével, üzemeltetésével. Maga a cég megalapítására 1998-ban került sor, így már a megalakulás pillanatától kezdve kiterjedt, és - mint azt az azóta is dinamikusan növekedő ügyfélszámunk jelzi - megelégedett ügyfélkörrel büszkélkedhetünk. Megbízásaink számának növekedésével cégünk létszáma is bővült. Munkatársaink több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kereskedelmi, áruforgalmi és ügyviteli feladatok szervezésében, fejlesztésében, megvalósításában, üzemeltetésében. Mára már nem csak az említett, eredeti feladatkör ellátására vagyunk képesek, hanem a partnereink és a piaci igények által generálódott további feladatokat is képesek vagyunk magas színvonalon ellátni.

NOVODATA

NOVODATA

5 éves a NOVODATA Rt. Új fejlesztések indulnak a kórházi területen valamint a szociális otthonok részére. Befejezőik a GYÓGYÍR.WIN fejlesztés, nagy lendülettel indul és folyamatosan tart a terjesztés. Gyógyszer kiskereskedelmi piaci részesedés terén tartjuk a több mint 50%-ot. 2001-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001: 2001 Minőségirányítási Rendszert, amely mindenki számára egyértelmű, jól látható garanciákat ad a stabil és kiszámítható minőségre. 2004-ben az Üzlet &Siker Minősített Vállalkozása címet nyertük el.

Polip92

Polip92

Cégünk a POLIP 92 Szervezési és Számítástechnikai Betéti Társaság 1991 novemberében alakult. Fő tevékenységi köre ügyvitel - és rendszerszervezés, elsősorban a számítógépes rendszerekkel támogatott alkalmazások kivitelezése. 2005. január óta már élesben üzemel EUROKER rendszerünk, 2006. márciustól pedig cégünk által forgalmazott számítógépes hardverrel ajánlhatjuk új látványos termékünket, az EP-2006A" pénztárgépet "EUROKER 2006" szoftverrel.

Prowimax

Prowimax

Elsőként és ez idáig egyedülálló módon, az Optima CR 30PC pénztárgép számítógépes rendszer Provimax szoftverrel vezérelve megkapta az APEH forgalmazási engedélyét! A forgalmazási engedély megtekinthető pdf formátumban. A több mint egy éves együttműködésünket az Euro Prompt Kft.-vel, az Optima pénztárgépek hazai forgalmazójával, siker koronázta. Elkészült a szigorú APEH előírásokat teljesítő pénztárgépes rendszer. A rendszer az engedélyezés során, korszerű IBM kompatibilis számítógépen, MS-Windows XP vagy 2000 operációs rendszer alatt futó Provimax szoftverekkel vezérli az Optima pénztárgépet. Az engedély ennek megfelelően a lentebb ismertetésre kerülő hardver feltételeknek megfelelő számítógépes rendszerre szól.

Synergon Informatika Nyrt.

Synergon Informatika Nyrt.

1990: Megalakul és rövidesen a magyarországi kommunikációs piac egyik vezető vállalkozása lesz az Optotrans. Ugyanebben az évben a Rolitron a gyártásból áttér az irodaautomatizálási termékek, elsődlegesen PC-rendszerek és kapcsolódó szoftvercsomagok forgalmazására. A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe - Magyarországon és a régióban egyaránt - az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, üzleti infrastruktúra-szolgáltatással, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja.

Szállodai és éttermi szoftverek

Szállodai és éttermi szoftverek

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

Szolinfot

Szolinfot

A Szolinfot Kft. 1991 óta működik, mint kereskedelmi szolgáltató Kft. Szolnok belvárosában üzemeltetünk egy kiskereskedelmi üzletet, amelyben forgalmazunk és szervízelünk pénztárgépeket, irodatechnikai eszközöket, irodatechnikában használatos kellékanyagokat, írógépet, számítógépet. Tevékenységi körünk: - irodatechnika, - számítástechnika, - telefontechnika, - papír-írószer, - kiskereskedelem, - szervíz.

Xix Software

Xix Software

Cégünk információs rendszerek integrálásával és fejlesztésével foglalkozik. Fő tevékenységünk a rendszerépítés. Igény szerint egyedi termékeket is forgalmazunk. Egyik legrégebbi megoldásunk a CASSA rendszer, ami kis- és nagykereskedelmi boltoknak készült. PC-s és hagyományos pénztárgéppel egyaránt használható. Hardver üzletágunk fő profilja a fiskalizálás. Fiskál kártyák és nyomtatók készítése és engedélyeztetése.

ZebraSoft

ZebraSoft

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt. Cégünk 1998. óta az IBM cég "Business Partner"-e a pénztárgép értékesítés területén. Cégünk igyekszik minden vonalkód és címke technológiai kérdéssel ügyfelei rendelkezésére állni. Így termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkez kapcsolódó szoftverek széles tárházát, valamint szolgáltatásként nyújtjuk ezek szervizét, programok fejlesztését, és címke, vonalkód nyomatását.

Tuti menü